Телешко ризото със сусам
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            7543
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Разтопете масло в голяма тенджера, прибавете нарязания морков и 6 малки главички лук, нарязани на колелца и задушете до златисто.
	Прибавете нарязаното на късове 1 кг. телешко месо, запържете го, посолете. Залейте с 2 чаши бяло вино и задушавайте на тих огън 1 час.
	Добавете ориза заедно с 1 чаша вряла вода и варете още 15 мин.
	Прибавете изцедения грах и царевица и доварете на тих огън.
	Поднесете с поръсен сусам. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








