Вкусни торти за студено време

вход през zajenata.bg
1310065

Торта Агнеса

Торта Агнеса  Необходими продукти:

1 пакетче масло

1ч.ч. захар

4 белтъка

1ч.ч. смлени орехи

2ч.ч. брашно

4 жълтъка

1ч.ч.пудра захар

1 млечен шоколад (бял и кафяв)

Начин на приготвяне Торта Агнеса  :

Разбийте с миксер маслото и захарта. След това добавете разбитите на сняг белтъци, орехите и брашното.

Бъркайте до образуване на еднородна смес и след това я изсипете в предварително намазнена тава.
Печете на умерена фурна.

През това време разбийте много добре жълтъците и пудрата захар. След като сместта се изпече ги изсипете отгоре.

Изчакайте да се стегнат добре. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft