Хлебно руло със спанак и сирене
    
    
     
                
            
                28 Април 2013
            
            
            14270
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Смесете брашното, маята, солта и захарта. Пресейте ги в голяма купа. Нарежете спанака на по-дребно и го накиснете за малко във водичка. Разтопете маргарина, разбийте яйцето и прибавете всичко към брашното. Долейте и 300 мл вода. Месете тестото около 10 минути и след това го оставете да втаса на топло. То трябва да увеличи обема си два пъти. Когато е втасало го разточете на квадрат (40х40 см) и поръсете отгоре с натрошеното сирене и изцедения спанак. Навийте тестото на руло и го поставете в тава. С остър нож направете разрези по повърхността му. Печете в предварително загрята на 180-200 С фурна за около 50-60 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








