Яйца в хрупкава картофена коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Яйца в хрупкава картофена коричка
Яйца в хрупкава картофена коричка
admin
Добавена от: admin
15067
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 от яйцата се варят за 9 минути, след което се поставят под студена вода, за да истинат, и се обелват. Картофите също се сваряват и се пасират. Към тях се прибавят настърганият пармезан, останалото 1 яйце, брашното, сол, черен пипер и индийско орехче на вкус. Сместа се разбърква и се разстила върху дланта. Отгоре се поставя 1 сварено яйце и се обвива с картофеното тесто. Така забуленото яйце се овалва в галетата и сусама. Яйцата се изпържват в сгорещен зехтин. Сервират се със заквасена сметана, към която е добавено малко уасаби.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft