Диета Яйца и грейпфрут-10кг. за 5 дни!

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Диета Яйца и грейпфрут-10кг. за 5 дни!
352749

 

Диетата Яйца и грейпфрут става много популярна, защото с нея може да се изгорят мазнини и да се отслабне много килограми е въпрос на няколко дни.
В действителност може да отслабнете до 10 кг. само за 5 дни!

Защо да изберете тази диета?
Грейпфрутът принадлежи към групата храни, които изгарят мазнини .

С други думи грейпфрутът има хранителни вещества, които разграждат мазнините и ги отстранияват от тялото ви. Грейпфрутът също така ускорява обмяната на веществата и стимулира храносмилането. Яйцата (особено белтъците) имат много протеин. Когато комбинирате тези две храни се предполага, че ефективността за загуба на тегло се увеличава много.

Диетата яйца с грейпфрут е доста строга, така че не се препоръчва за хора със сериозни здравословни проблеми като диабет, сърдечни заболявания, или други.

Факти, което трябва да знаете преди да започнете диетата
Тази диета принадлежи към групата диетите с ниско съдържание на мазнини . Много от нас, които са пробвали диети с ниско съдържание на мазнини, или ниско калорични диети знаем, че е възможно да се постигнат отлични резултати в кратък период от време, но има голям риск от загуба на чиста мускулна маса, вместо да се отървете от мастната тъкан. Отнема много усилия, за да възстановите мускулите си, особено за тези, които са на възраст над 25 години.
Така че, вместо да бъдат полезни, диети, започнати като прищявка, увеличават шансовете ви да напълнеете повече, отколкото преди, объркват вашия метаболизъм и по-трудно отслабвате в бъдеще.

Принципи на действие на диетата
Принципът на диетата Яйца и грейпфрут е проста: ядете храни за изгаряне на мазнини, като грейпфрут, които намалят телесната мазнина и го комбинирате за изграждане на мускулите с храни като яйчни белтъци, за да се уверите, че не губите мускулна маса.
Тази диета може да бъде следвана седем дни.
Аз препоръчвам да прилагате не повече от 3 дни. Това ще ви даде добри резултати и няма да гладува организмът ви.

Диета Яйца и грейпфрут меню :
Яжте по 5 грейпфрута на ден, съчетавайки ги с 5-9 белтъка. В идеалния случай трябва да има 10 пъти на ден ядене по ½ грейпфрут и 1 яйчен белтък всеки час.
Уверете се, че пиете много вода и трябва да останете умерено активни (ходете в продължение на 1 час пеша).

Дали  диетата с грейпфрут и яйца  е добра за вас?

Въпреки, че тази диета може да даде добър резултат, критиките към нея не са малко. Преди всичко това е диета с ниско съдържание на калории и много от нас вече знаят, че диети с ниско съдържание на калории не са много здравословни и обикновено дават отрицателни резултати в дългосрочен план, ако се използват много често.
На второ място, специалистите свързват редовната консумация на грейпфрут с рака на гърдата и сърдечни заболявания.
Освен това, някои твърдят, че противоречи на вярванията, грейпфрутът не притежава никакви мазнини, а качествено изгаряне ще получите само от радикално ограничаване на дневния прием на калории.Следователно, тази диета не е по-различна от всички други диети с ниско съдържание на калории.
В заключение, тази диета е чудесна за тези, които са създали здравословни хранителни навици и не трябва да отслабват много, а по-скоро трябва да се възстановят след почивка или специални поводи.
Аз добавих малко критики към тази диета, така че да може да оцените всички плюсове и минуси и да изберете най-здравословния план за диета, която ще отговаря на вашия стил и няма да навреди на вашето здраве.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft