Лесни гювечета със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювечета със свинско и гъби
495351

Гювечета със свинско и гъби

Продукти за 4 гювечета: 400 г свинско месо , 300 г гъби, 2 глави лук, 1/2 пакетче краве масло, 150 г настърган кашкавал, черен пипер, сол

Приготвяне:
Измитите и нарязани гъби се задушават с маслото в тиган. Добавят се нарязаният лук и месото, нарязано на хапки. Разбърква се добре, прибавят се подправките и сместа се раз¬пределя в гювечетата. Пекат се в умерена фурна. Преди сер¬виране се поръсват с настъргания кашкавал. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft