Лесни гювечета със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с домати в гювечета
495346
Свинско с домати в гювечета

Свинско с домати в гювечета

свинско месо - 1 кг., лук - 500 гр., домати - 300 мл., магданоз - 1 връзка, червен пипер - 1 с.л., чубрица, черен пипер, олио, бяло вино - 6 к.ч.

В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите.

Ври около 10 минути, след което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата.

Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.

При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft