Лесни рецепти за огретен

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Огретен с карфиол и прясно мляко
403305
Огретен с карфиол и прясно мляко

Огретен с карфиол и прясно мляко

1 глава карфиол
30 г краве масло

3 яйца
100 мл прясно мляко
100 г кашкавал
2 супени лъжици галета
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Измиваме и накъсваме на розички карфиола, после кипваме вода в дълбока тенджера. Посоляваме карфиола, варим го пет минути, след което го отцеждаме.

Намазваме дъното и стените на огнеупорен съд с маслото. Изсипваме карфиола в него и го овкусяваме със сол и черен пипер.

Разбиваме яйцата с млякото и заливаме карфиола с тази смес. Посипваме галетата и слагаме ястието в загрята фурна, докато се зачерви. Най-отгоре настъргваме кашкавала и запичаме до разтапянето му.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft