Как да си направим домашен сладолед

вход през zajenata.bg
315445

Сладоледена торта

24 готови целувки
 250г замразени ягоди
 500г готов сметанов сладолед
 250г сметана
 45г пудра захар
 1 ванилия

Начин на приготвяне:
Ягодите се изсипват в чиния и се оставят 3 часа да се размразят при стайна температура.
Изстудената сметана се разбива със захарта и ванилията с миксер на гъст крем и се слага в хладилника.
Половината от целувките се натрошават и от тях се нареждат в кръг в чиния за торта.
По ръба на кръга се нареждат целите целувки (като венец).
Непосредствено преди сервиране в празнината се изсипва сладоледът, като с лъжица се натиска на равномерен пласт.
Покрива се със сметановия крем. Тортата се украсява с ягодите.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft