Ако си от тези 4 зодии, октомври ще те завърти в страстен танц - ще се влюбиш до полуда!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако си от тези 4 зодии, октомври ще те завърти в страстен танц - ще се влюбиш до полуда!
3668
Източник: i-woman
Ако си от тези 4 зодии, октомври ще те завърти в страстен танц - ще се влюбиш до полуда!

За тези от вас, които все още чакат голямата любов да дойде в живота им, астролозите имат една чудесна новина! За 4 от зодиите това вече няма да е само мечта, а действително ще срещнат любовта , при това точно като онази във филмите и книгите. Ето щастливците, които ще се влюбят до безумие през октомври :

любов през зимата

Телец

Някои от Телците ще имат възможност да си върнат вярата в любовта през октомври.

Ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пред някого, без да се замисляте особено за отсрещната реакция. Не се притеснявайте, звездите са благосклонни към вас и ще ви помогнат не само да изразите красиво емоциите си, но и да спечелите сърцето на човека, който ги е предизвикал.

Риби

Интересен факт е, че човек от миналото ви ще се завърне с гръм и трясък, така че оставете носталгията по отминаващото лято настрани. С него може би сте били само познати, може би колеги, може би са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие. Общо взето всичко ви се случва доста изненадващо и непланирано, но вие така или иначе обичате да се пускате по течението, така че добре дошло.

Скорпион

На представителите на тази зодия им е малко трудно да се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за студеното сърце на Скорпиона.

Везни

Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни - такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft