Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък срещи с приятели, Рак, Скорпион и Риби задачи, свързани с финансови дела

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък срещи с приятели, Рак, Скорпион и Риби задачи, свързани с финансови дела
12678
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък срещи с приятели, Рак, Скорпион и Риби задачи, свързани с финансови дела

Петък ще бъде зает и натоварен ден. Ще трябва да се заемете с куп лични и обществени ангажименти от разнообразно естество.

Няма начаин да си спестите този труд, за това не се и опитвайте. Със сигурност ще се справите с всичко, което стои пред вас!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще ви натовари с различни притеснения и безпокойства. В повечето случаи те ще имат връзка с ваши лични вещи, документи, с техника която използвате на работното си място, или с имущество, за което носите отговорност. Днес избягвайте да се натоварвате с важни и отговорни задължения, за които не се смятате достатъчно подготвени. Важните сфери за действия днес ще бъдат свързани с любовта и с паричните ви дела. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще трябва да приемете без подозрения или излишна мнителност новите хора, които ще се появят в живота ви. Новите познанства днес могат да бъдат със странни хора, да възникнат при неочаквани обстоятелства и т.н. Петък е ден, в който вашите въпроси няма да намерят отговори. С търпение вие сами ще ги откриете през следващите няколко дни. Среща или разговор с човек роден под земен зодиакален знак може да ви озадачи или обърка. Днес ще имате трудни отношения с деца или с млади хора, но натиска в тях няма да помогне. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък избягвайте голямо натоварване, както в работата си така и в домашните си задължения. Вие определено няма да имате настроение за сериозна работа, затова не се насилвайте да правите неща, в които може да допуснете неприятни грешки. Днес мислете повече за семейството и за роднините си и за това, какво може да направите за тях. В петък ще имате време и желание да бъдете с приятели. Момичетата и младите жени ще са много активни в подобен вид преживявания и забавления. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък организирайте добре графика си и следвайте стриктно изпълнението на задачи, които са свързани с ваши лични или семейни финансови дела. Днес успехите ви ще зависят от вашата вяра и амбиция да ги постигнете. Действията или коментарите на колега (клиент) на работното ви място могат да ви обидят или разочароват. Това са излишни емоции, тъй като те не ви носят нищо градивно, а и може да ви разконцентрират при изпълнение на професионалните ви задължения. Днес ще обмисляте някои ангажименти важни за дома и семейството ви, които ще се опитате да реализирате през почивните дни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft