Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота новини свързани с пари, Рак, Скорпион и Риби важен разговор с жена

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота новини свързани с пари, Рак, Скорпион и Риби важен разговор с жена
24718
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота новини свързани с пари,  Рак, Скорпион и Риби важен разговор с жена

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес в действията си в голяма степен ще зависите от участието на жени в тях. Те могат да ви бъдат в помощ, но могат да ви създадат и затруднения.

Всичко ще зависи от конкретната ситуация и личност. Това ще бъде благоприятен ден за лечение и възстановяване след здравословно неразположение за жените от тези три зодиакални знака. Отделете част от деня си за приятни срещи и развлечения. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще сте склонни да изпадате лесно в паника, страх или безпокойство за бъдещето си. През този ден мнозина ще преживеят моменти на депресия, меланхолия или мързел. Действията на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще ви натъжат или разплачат. Днес се пазете от всякакви форми на измама или злонамереност в действия против вас или семейството ви. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате благоприятен ден за работа, затова добре организирайте делата си и вложете цялата си енергия в изпълнение на предварително направените планове. Възможно е да възникнат неочаквани допълнителни ангажименти. Днес ще ви зарадват новини свързани с пари или възникването на благоприятни възможности за допълнителни доходи. Това е ден, в който събитията ще имат понякога неочаквано развитие, но в никой случай няма да бъдат във ваша вреда. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще ви озадачи поведението или думите на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Новите познанства и контакти с хора от близо и далеч ще ви бъдат интересни до момента, в който решите дали имате някаква полза от тях, дали може да научите нещо ново и тогава да прецените колко дълготрайни ще бъдат тези отношения. Днес ще имате ангажимент или важен за вас разговор с жена родена под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft