Ако сте ОВЕН и ТЕЛЕЦ днес е ден за любов. ДЕВИТЕ ги очаква разочарование

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте ОВЕН и ТЕЛЕЦ днес е ден за любов. ДЕВИТЕ ги очаква разочарование
13721
Ако сте ОВЕН и ТЕЛЕЦ днес е ден за любов. ДЕВИТЕ ги очаква разочарование

Днес позициите на планетите работят стимулирайки нашата креативност и насърчавайки ни да преследваме нашите желания. По-късно днес и утре може да се изкушим да се опитаме да манипулираме или контролираме другите и различни ситуации, които могат да доведат до ненужни проблеми.

Овен

Единственото, което ще ви вълнува днес ще са чувствата ви.

Сега те са толкова дълбоки, че са ви обзели изцяло. За щастие ще имате пълно разбиране от страна на обекта на емоциите ви. 

Телец

Това е ден за любов и нищо повече. Е, може би и малко планиране на екскурзии в чужбина, а защо не и за оглеждане на курсове за повишаване на квалификацията ви.

Близнаци 

Това е чудесен ден за идеи от всякакъв вид. Ще се учудите колко добри хрумвания ще се появят в главата ви. Дайте шанс на всяко едно от тях.

Рак

Това е ден за пълен релакс. Ако може не ставайте от леглото. Половинката ви ще е така мила да разбере нуждите ви. Оставете се да бъдете поглезени.

Лъв

Днес не си правете никакви сметки без кръчмаря. Възможна е генерална промяна на плановете. Не бързайте да взимате, каквито и да било решения.

Дева

Днес ще сте малко повече разсеяни. Това може да доведе до някои недоразумения в общуването. Предупредете близките си, че не сте във форма, за да няма обидени.

Везни

Това е добър ден за активни дейности, свързани с ваши цели в личния живот. Сега е моментът да помислите сериозно за ваше пътуване зад граница.

Скорпион

Денят ще ви предложи всичко, което искате, така че не си поставяйте граници в желанията. Само помислете кое наистина е добре за вас.

Стрелец

Това е ден, в който е добре да сте здраво стъпили на земята. Опитайте се да разделите мечтите от реалността, в противен случай може да изпитате страдания.

Козирог 

Тази събота може да си позволите някои забранени неща. Не става въпрос за такива фигуриращи в Наказателния кодекс, но малко торта или хубаво вино, в разумни количества, няма да ви навредят.

Водолей

Тази събота ще разберете, че отдавна сте спечелили нечии симпатии. Това е знак, който ви подсказва, че може да имате много по-високо самочувствие. 

Риби

Тази събота ще усетите сладостта на свободата. Това не означава да късате връзки и да горите мостове, просто определете границите си и изяснете желанията си.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft