Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък ще се сблъскате с неочаквани ситуации, Рак, Скорпион и Риби знаете как да се радвате на живота

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък ще се сблъскате с неочаквани ситуации, Рак, Скорпион и Риби знаете как да се радвате на живота
44584
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък ще се сблъскате с неочаквани ситуации, Рак, Скорпион и Риби знаете как да се радвате на живота

Петък е ден, през който трябва да прецезирате внимателно поведението си. Не прибързвайте с вземането на важни решения и внимавайте кой допускате до близкото си обкръжение.
 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през този ден ще се сблъскате с неочаквани ситуации или конфликти, свързани предимно с пътуване или с хора от друго населено място.

Този ден ще изиска от вас по-голямо внимание, в случай че пътувате и най-вече ако шофирате собствения си автомобил. Денят ще бъде сложен и непредсказуем за вас, но вие ще имате силата да обрнете събитията в благоприятна за вас посока. Днес е важно да мислите в перспектива и да избягвате депресивни състояния водени от събитията през последните няколко дни. За Овен денят носи приключване са основните задачи за седмицата и изправени пред резултатите, които сте постигнали. Повечето от вас ще бъдат доволни от постигнатото, но винаги са възможни изключения. Днес ще има смисъл да проведете разговор с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. За Лъв петък все още носи повече професионални или бизнес задачи, които едва ли ще може да отложите за следващата седмица. Още е рано да се настройвате за почивка, но постигнатото днес ще бъде важно за вас. За Стрелец предстои разговор и обща дейност с жена. Вашите действия днес ще бъдат важни за вашето настроение самочувствие и през следващите два дни.
 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще се ангажирате с планове свързани с вашия дом, имот или друг вид имущество. Възможно е при изпълнението на тези задачи да разчитате на различни хора, както от семейството си, така и извън него. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за вземане на важни решения или за приключване на вече започнати дела. Петък ще изиска повече търпение и дипломатичност в любовните ви отношения. Денят носи важно събитие или разговор свързан с човек, който живее в друг дом или друг град. Съновидение свързано с човек от Отвъдното ви носи важно послание. За Телец денят носи важни разговори или решения, които могат да бъдат свързани както с вашия дом и бит, така и с други важни задачи касаещи работа, бизнес или публични отношения. За Дева очакванията в петък ще са свързани с търсенето на решения или измъкване от неприятни ситуации, в които сте попаднали поради ваша грешка, предоверяване или недостатъчна преценка на дадени обстоятелства. За Козирог денят носи обща дейност свързана с мъж или разговор, който ще проведете с такава личност за предстоящи задачи, с които ще се ангажирате през новата седмица.
 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате желание събитията да се развият според плановете и очакванията ви. Съдбата ще бъде на ваша страна, особено ако запазите добронамереност и чистота в действията си. Днес дори може да бъдете възнаградени за ваши предишни добри дела. В петък избягвайте хитрости или нечестни действия свързани с пари или с финансови документи. Това ще бъде неблагоприятен ден за подписване на договорни отношения от финансов характер, тъй като лесно могат да възникнат грешки или пропуски. Това е благоприятен ден за пътуване с туристическа, опознавателна или друга важна цел. За Близнаци денят ще предостави възможност за срещи с интересни хора, посещение на важно място или виртуално общуване с някой, с когото имате обща дейност. За Везни значение днес ще имат разговори и действия свързани с вещи или с имущество, с някакъв вид собственост, който вие лично или семейството ви притежава. Много хубав ден могат да очакват представителите на Водолей, но като цяло всеки ще има това, което сам си направи. Не изпускайте новите възможности, които ще възникнат в петък търсейки несъществуващи проблеми или подозрения в тях.
 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще бъде много важно да покажете, че знаете как да се радвате на живота. Не е нужно за това да правите някакви рискови действия или глупави постъпки. Има толкова много неща, които могат да осмислят живота ви, да го направят пълноценен и ценен, както за вас самите, така и за близките ви хора. Днес бъдете важни за приятелите си с полезни съвети или с желание да ги изслушате, да поговорите с тях или да бъдете заедно вечерта.
За Рак денят носи неочаквани промени в плановете за този ден, които ще възникнат след някакъв телефонен разговор или среща. За Скорпион може да възникне обрат в едно събитие или очакване, което ще имате за този ден или за този уикенд. За представителите на Риби разговор или среща с непознат човек ще има някакъв смисъл, който само вие може да усетите, да разгадаете. Този ден носи някакво послание за вас чрез човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft