Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник хубав ден, Рак, Скорпион и Риби ползотворен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник хубав ден, Рак, Скорпион и Риби ползотворен ден
14560
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник хубав ден, Рак, Скорпион и Риби ползотворен ден

Понеделникът ще бъде ден на разговори. Разговори за неотложни служебни ангажименти и идеи за бъдещето, когато пандемията от коронавирус ще бъде далече.

Все по-тягостна ще бъде атмосферата у дома и ще се появят първите признаци на нарвност и напрежение, които може да се разразят до края на деня или пък ще отшумят в името на запазването на добрия тон, който ще ни помогне да преживяваме тези трудни дни.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще бъде важно да имате предварителен план за задачите и ангажиментите си, според техния приоритет. Това ще бъде един благоприятен ден за разговори свързани с работа или с обществения живот. 
 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще преживеете конфликт, който ще остави след себе си у вас някаква обида или разочарование. Като цяло денят ще изиска по-голяма дипломатичност в комуникацията ви с други хора. Днес ще възникнат интересни идеи, чиято реализация ще обмисляте през следващите дни. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате благоприятен ден за развитие на професионалните си дела, но ще ви липсва достатъчно физическа енергия. Днес ще получите противоречиви новини за важни събития. В понеделник ще следите с интерес или притеснение събитие в живота на роднина или приятел, който живее в друго населено място. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще се фокусирате върху пропуснати ангажименти и задачи от изминалата седмица и евентуалната възможност да приключите с тях през следващите дни. Възможно е в началото на седмицата да ви ангажира разрешаването на проблем свързан с роднини или имущество, които се намират в друго населено място. Понеделник ще бъде ползотворен за работата ви ден, с възможности за постигане на конкретни успехи. През този ден ще вземете решение свързано със семейството ви, което може да има връзка с предстоящо важно събитие. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft