Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понeдeлник едно важно събитие, Телец, Дева и Козирог оптимистично настроение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понeдeлник едно важно събитие, Телец, Дева и Козирог оптимистично настроение
47116
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понeдeлник едно важно събитие, Телец, Дева и Козирог оптимистично настроение

Понеделник ще бъде сравнително спокоен. Ще имате възможност да прекарате времето си занимавайки се с дела, за които никога времето не ви стига преди това.

Опитайте да въдворите ред в ежедневието си!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде ден на равносметка, която може да предизвика промяна в някои ваши планове. Събитията днес може да повлияят негативно на настроението ви, като това влияние може да продължи и през следващите няколко дни. Този ден ще бъде благоприятен за ангажирани с битови или имуществени дела, които изискват време за реализация (тоест не са спешни задачи). Благоприятно влияние върху делата ви може да очаквате от страна на хора родени под огнените зодиакални знаци. Понеделник може да бъде запомнен с едно важно събитие, което да е в основата на бъдеща промяна в семейството, в работата или в обществото, където живеете. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще започнете седмицата с оптимистично настроение, с желание да свършите важна и полезна за вас работа. Този ден ще бъде благоприятен за развитието на вашите лични или семейни отношения. Ще усетите подкрепа или благотворно влияние върху личния си или професионален живот чрез възникването на различни нови обстоятелства. Днес конкретно събитие ще ви повлияе върху мнението ви за една личност. В понеделник очаквайте интересен разговор или приятна среща с приятели. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще обмисляте идея или предложение, което най-вероятно ще получите чрез човек от кръга ви приятели, познати, чрез онлайн публикации и др. Понеделник за вас ще бъде благоприятен ден за работа, за фокусиране върху изпълнението на различни професионални или бизнес ангажименти. Ако днес се явявате на интервю за работа, определено ще можете да разчитате на късмет. Ако се разболеете днес, възстановяването и лечението ви ще са кратки, но ще изискат сериозно отношение от ваша страна. Това ще бъде благоприятен ден за покупки на вещи лично за вас. Днес ще разберете за сериозни неприятности в живота на хора, които познавате. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник живота ще ви даде един житейски урок или ще провери по някакъв начин, дали сте усвоили такъв от предишни ваши преживявания. Събитията днес трябва да се приемат сериозно, но без страх. Днес може да очаквате разговори или срещи с приятели, които живеят в друго населено място. В работата си мнозина ще бъдат изненадани от събитие, предложение или разговор свързан с пари. ИЗненадата днес може да има връзка с един неочакван конфликт или спор. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft