Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък интересен и успешен ден, Рак, Скорпион и Риби гости в дома ви

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък интересен и успешен ден, Рак, Скорпион и Риби гости в дома ви
8124
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък интересен и успешен ден, Рак, Скорпион и Риби гости в дома ви

Четвъртък ще подложи на проверка спокойствието ви. Още от сутринта ще се опитат да ви въвлекат в действия, които искате да избегнете.

Ще трябва да покажете твърдост за да излезете без проблем от така създадената около вас ситуация.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще ви обърка или разочарова новина свързана с човек, когото познавате. Денят ще бъде интересен и успешен за развитието на домашните ви дела. Здравословен проблем на близък човек може да ангажира вниманието ви. Днес като цяло ще имате повече ангажименти със семейството си и с роднини. Денят носи важно събитие или интересна новина свързана с момиче или с жена. За Овен това ще бъде ден, в който ще очаквате телефонно обаждане, среща или друго важно събитие, което да конкретизира посоката на развитие на ваши важни дела и отношения. За Лъв днес ще бъде добре да разговарят по деликатни или емоционални въпроси с жена. За Стрелец денят носи шансо за впечатляващи любовни преживявания, независимо от семейното си положение. Романтичните изненади ще са много важни и за настроението ви и за стабилизиране на отношенията ви. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък професионалните ви или семейни интереси и ангажименти по някакъв начин ще имат връзка с пътуване или с хора от други населени места. В приятелските ви отношения може да възникне спорна ситуация. Днес ще имате конкретни очаквания за любовни преживявания, които ще се развият без изненади. Този ден ще се запомни с контакти или съновидения свързани с хора от Отвъдното. В дома е възможен инцидент с повреда на вещи. За Телец денят ще изиска много търпение и сила на Духа, а не сълзи и отчаяние. За Дева чудесните възможности, които ще възникнат днес трябва да бъдат използвани и реализирани бързо и по най-добрия начин. За Козирог важността на събитията днес ще бъде в умението ви да планирате правилно задачи свързани с пари, документи или други важни споразумения. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък различни събития ще ви срещнат с непознати хора, към които ще изпитате необяснима неприязън, подозрителност в тяхната искренност. Задачата ви днес е да приемете тези хора, такива каквито са, защото тяхната поява в живота ви има своя смисъл. Днес може да възникне напрежение в отношенията ви с човек, който живее в друго село, град или държава. Ще бъде добре да прекарате част от деня си в разговори или среща с позитивни хора, предимно ваши приятели. За Близнаци предстоят интересни преживявания, които носят успокоение, хармония в личния ви или професионален живот. За Везни днес ще възникнат очаквани или неочаквани ангажименти или събития с дете или с роднина. За Водолей здравето трябва да бъде приоритет, както и да се избягват рискови ситуации и действия. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък различни новини или събития свързани със семейството ви ще излязат на преден план. Вероятни са гости в дома ви, разговори или новини свързани с бременност или с раждането на дете и др. Това ще бъде благоприятен ден за окончателно приключване на сложни отношения или за започване на нова романтична връзка. Днес може да ви изненадат хитрости или лукавството на някой около вас. За Рак денят ще изиска по-сериозна ангажираност към домашните и семейни дела и задачи. За Скорпион конфликтите днес ще са бурни, но кратки. За Риби денят носи важни разговори, преживявания, събития свързани с текущи промени в живота. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft