Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък важни контакти, Овен, Лъв и Стрелец тревожно събитие свързано с жена

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък важни контакти, Овен, Лъв и Стрелец тревожно събитие свързано с жена
8135
Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък важни контакти, Овен, Лъв и Стрелец тревожно събитие свързано с жена

В петък ще трябва да внимавате много с реакциите си, защото те не бива да са невъздържани, а трябва да сте внимателни в общуването си с околните, за да не завършите деня със скандал. Някои от зодиите ще имат среща с ентересна жена, която ще ви даде идея за добро начало за бъдещето.

Възможно е днес да имате посещение на здрави и обезпаразитени приятели, които ще ви развеселят.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес не се натоварвайте с разрешаването на проблеми, които не са намерили своето разрешение досега. Което е възможно, отложете за следващата седмица или за следващия месец. Днес ще ви разтревожи събитие или разговор свързан с жена. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще направите планове за почивните дни, чието изпълнение ще е неясно на този етап. Днес ще имате важни за вас контакти с хора, с които ще имате общи ангажименти в близко бъдеще. Ще ви изненада новина или събитие, което ще има значение за вашия личен или обществен живот. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ви предстои среща или виртуален контакт с човек от друго населено място. Този ден ще изиска повече внимание в действия свързани с вашата работа, тъй като лесно ще възниква напрежение или конфликти. Промените в плановете, които правите през последните дни приемате като нещо естествено и избягвайте паника или тревожност. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък избягвайте да се ангажирате с обещания от финансов характер. През този ден ще ви се наложи да се справите с трудния характер на жена от кръга ви роднини или приятели. Ако за развитието на днешните си планове разчитате на съдействието или участието на мъж, то вероятно нещата ще имат едно по-бавно развитие. Този ден вещае новина свързана със здравето на човек, когото познавате. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft