Ако сте Телец, Дева и Козирог в четвъртък важни събития, Рак, Скорпион или Риби постигане на прогрес

вход през zajenata.bg
За Жената
Ако сте Телец, Дева и Козирог в четвъртък важни събития, Рак, Скорпион или Риби постигане на прогрес
22551
Ако сте Телец, Дева и Козирог в четвъртък важни събития, Рак, Скорпион или Риби постигане на прогрес

Четвъртък ще даде възможност да се заемете с очаквания работен процес с очакваната мотивация. Ще ви възложат един куп задачи, които ще ви се сторят доста сложни на този етап.

Това обаче не бива да ви тревожи, защото ако работите концентрирано ще се справите без особени затруднения.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще вложите много емоции и време в различните си социални контакти, срещи с приятели или с роднини по различни поводи. Това ще бъде благоприятен ден за създаване на нови приятелства и познанства, без значение от разстояния или националност. През този ден е възможно да преживеете и раздяла с приятели, поради пътуване или промени в техния живот. 
Овен - трудно предсказуем ден, тъй като каквито и събития да се случат в живота ви днес, те ще ви намерят неподготвени за тях. 
Лъв - важен ден за вашето образование или кариера. Не пропилявайте важно за вас време, ресурси или възможности. 
Стрелец - Изненадите днес могат да ви объркат, да променят мнението ви за други хора или собствените ви планове за близкото бъдеще. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък ще бъде комуникативен ден за вас, в който ще получите много съобщения или ще проведете повече телефонни разговори. Днес ще може да реализирате важни планове и очаквания, най-вероятно поради добрата ви предварителна подготовка. В четвъртък ще обмисляте предстоящи важни събития в семейството или в социалния ви живот, в които ще трябва да вземете участие. 
Телец - внимание ще изискат действия и решения на момче или млад мъж от семейството или от кръга ви роднини, приятели. Наблюдавайте, но не се намесвайте ако не са ви поискали помощ или съвет. 
Дева - днес може да ви се наложи да купите подарък за жена, да помогнете някому за разрешаване на битов проблем или при избор на подходяща покупка за бита. 
Козирог - днес ще имате интересен или полезен за вас контакт с човек от друг град или държава, с когото ще разговаряте по телефон, онлайн или ще имате непланирана среща. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще ви натовари с неприключени задачи от последните три дни. Ще разберете колко е важно нещата да се правят без отлагане. Възможно е настоящите проблеми, с които някои от вас се сблъскват в момента да са вследствие на заблуда или манипулативни действия от страна на хора около вас. 
Близнаци - малките доходи, новите възможности, идеи или предложения днес могат да направят деня ви интересен и изпълнен с емоции. 
Везни - ще имате повод за радост, както и ще съумеете да създавате настроение около себе си. 
Водолей - днес семейните ви задачи могат да бъдат повече от това, което очаквате или за което ще имате възможност да се справите. Селектирайте задачите по важност или прехвърлете някои отговорности на друг човек от семейството си. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък вложете повече амбиция в плановете и действията си, тъй като този ден ще благоприятства постигането на прогрес във вашите дела и задачи. Старайте се да бъдете целенасочени в действията си и избягвайте зависимост от мнения или непоискана помощ от страна на други хора. 
Рак - чудесен ден, дано знаете как да го използвате за да може в края на деня да се почувствате горди от самите себе си...
Скорпион - днес е добре да се фокусирате върху комфорта в дома си. Фокусирайте се върху задачите, които имате да свършите свързани с дребни битови ремонти, с личния ви автомобил или други материални дела. 
Риби - денят ще бъде интересен за мъжете над 35 години, които днес може да пътуват или ще осъществят важни контакти с хора отблизо и далеч.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft