Американка мечтаеше да прилича на Дженифър Анистън и ето резултата след намесата на известен коафьор

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Американка мечтаеше да прилича на Дженифър Анистън и ето резултата след намесата на известен коафьор
1278
Американка мечтаеше да прилича на Дженифър Анистън и ето резултата след намесата на известен коафьор

Жените обичат да се трансформират. Не е тайна, че благодарение на успешен грим и прическа момичетата се чувстват по-уверени. 

Целият свят лежи в краката ви, защото с толкова очарователен външен вид вие сте в състояние да завладеете всеки връх! Особено важно е да промените имиджа на възрастните жени , защото ежедневието извлича всички сокове, като не оставя време и усилия да се грижат за себе си.

Добре е, че има прекрасен стилистичен проект с псевдонима The Makeover Guy , който помага на жените да се трансформират и да се чувстват като кралици . 

Днешната героиня знае това от първа ръка!

Лоръл прекара 3 години от живота си, работи по изтощителен проект. Стресиращата работа значително повлия на външния вид на жената. Един хубав ден, тя реши, че е време да се промени, и помоли Гая на преобразяването да я превърне в Дженифър Анистън.

Стилистът прие това предизвикателство и доказа, че гримът върши чудеса! Разбира се, тя не стана Дженифър Анистън, но жената беше явно по-млада и свежа. Вижте как очите на Лоръл искряха, когато се видя в огледалото!

Под псевдонима The Makeover Guy се крие 55-годишният Кристофър Хопкинс. Дълги години стилистът предпочита да работи с жени над петдесет: "Помагам им да изглеждат по-добре. За мен това е най-прекрасната работа в света . "

"След петдесет всяка жена може да изглежда зашеметяващо" , - казва Кристофър.

„Наистина съм сигурен, че с възрастта жените стават само по-красиви. Просто в нашето общество все още не е обичайно да се възхищаваме на възрастни жени."

„Преглеждайки лъскави списания, човек неволно се превръща в заложник на изкуствената красота. Само погледнете колко ретуши на снимките на тези модели! Аз съм за реалистичен и правдив образ на зряла жена. Те също могат да вдъхновят и очароват.

"

„Искаш ли да бъдеш красива? Усмихни се! "

„След петдесет жените не се нуждаят от красиви дрънкулки, за да изглеждат прекрасно. Разберете, че вече сте красива, защото сте по-опитни и по-мъдри от младите хора. "

„Но не забравяйте да работите върху себе си. Ако не се грижите за външния си вид, красотата се разтваря. "

Ето такива прости правила за красавици над 50, споделени от Кристофър Хопкинс. Всички жени са красиви - без изключение! Хареса ли ви прераждането на Лоръл?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft