Астрологът Василиса Володина: ТРИ знака на зодиака през февруари ще получат неочакван подарък от миналото!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Астрологът Василиса Володина: ТРИ знака на зодиака през февруари ще получат неочакван подарък от миналото!
8002
Астрологът Василиса Володина: ТРИ знака на зодиака през февруари ще получат неочакван подарък от миналото!

По време на дългия житейски път, старите познанства и далечните семейни връзки често се забравят. Но има моменти, когато внезапно обаждане преобръща всичко вътре, изпълвайки в душата с приятни спомени.

Съдбовни събития дават на жителите на планетата невероятни подаръци, които могат коренно да променят старите им приоритети.

Василиса Володина отличава три фигури от 12 съзвездия, на които през февруари щастието ще даде подаръци от миналото.

Козирог

Мнозина са свикнали да мислят, че няма случайности. Въпреки че прогнозите твърдят, че е точно обратното. Известният астролог не обещава скучен период за Козирога. Предстоящото пътуване напълно ще промени живота ви.

Неочаквана среща с близък приятел ще очаква сръчност и изобретателност от вас. Ако вземете решение за кардинален акт, който може да скъса низовете на една връзка, започнала в родния ви град, ще имате кариерно излитане с отлични доходи.

Не само репутацията ви, но и бъдещият ви жизнен път ще зависят от вашето твърдо решение. Не позволявайте да играете с чувствата, това ще се отрази негативно на другите. Не е необходима силна личност, която да доказва точката, смело се придвижвайте напред.

Водолей

Силната умора от натрупаните трудности се отразява на здравословното състояние. Не забравяйте, че това е най-важната част от бъдещия успех. Благоприятното местоположение на звездите ще донесе добри новини от далеч.

Напоследък бизнесът не е много доволен от големите дивиденти. Спрете да довеждате тялото до нервно изтощение, това заплашва да достигне до диагноза депресия, която е трудно да се лекува. 

Подобряването на делата ще ви се случи благодарение на дългогодишни познати. Приятели ще искат да се свържат с вас по телефона. Те ще помогнат за установяването на нови дейности не само в рамките на страната, но и вероятно за съседни страни.

Везни

Очаква ви значителен подарък, който сте чакали. Докато другите ще се радват на следващия уикенд, ще трябва да работите, без да спирате.

Търпението ще допринесе за добро увеличение на заплатата.

Незабавното възнаграждение ще помогне да се изпълни заветна мечта. Не се страхувайте да откажете неочаквано предложение, трябва да се консултирате с избран човек. Отговорът му ще ви помогне да определите правилния избор. Благодарете на приятеля си за предоставената услуга.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft