Асценденти според китайския хороскоп

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Асценденти според китайския хороскоп
9587
Асценденти според китайския хороскоп

Вероятно знаете, че личностните характеристики на човек се определят в известна степен и от неговия асцендент . Според астрологията, се проявява най-ярко след 30 години.

Те също така казват, че ако зодията и асцендента ни не са съвместими, можем често да се чувстваме объркани или пък да сменяме рязко настроенията и мненията си, без видима причина. По тази причина е добре да сме наясно, коя е втората ни зодия и как повлиява на нашата същност.

За да разберете кой е вашият асцендент според Китайския хороскоп , трябва да знаете часа си на раждане и да погледнете таблицата, която сме ви приготвили.

Асцендент Плъх

Той прави човека по-общителен и енергичен. И, разбира се, много хитър! Освен това придава едно специално, дори опасно очарование. Много често хората с асцендент Плъх имат страшно красива усмивка, а понякога ви се струва, че очите им греят.

Асцендент Бик

Той има много благотворен ефект, тъй като неутрализира отрицателните влияния, като същевременно с това дава решителност, воля и по-голяма аналитичност. Хората с този асцендент са упорити и решат ли нещо, никой не е в състояние да ги спре

Асцендент Тигър

Ако това е вашият асцендент, означава,че вие обичате да казвате истината в очите, даже, когато от нея боли. Освен това може да се каже, че сте и по-нервна и импулсивна натура. Бързо се палите, но и скоро ви минава. Но пък, когато се влюбите, едва ли има по-силна и пламенна любов от вашата.

Асцендент Заек

Той прави човека по-внимателен и предпазлив. На него е необходимо дълго време да му се доказваш, преди да го спечелиш на своя страна. Също така хората с асцендент Заек са с много аналитичен ум. Уж си стоят встрани и кротко слушат, а в същото време са си направили най-детайлни изводи както за ситуацията, също така и за участниците в нея.

Асцендент Дракон

Той носи изключителна амбиция и увереност. Хората с този асцендент са много находчиви и имат всички предпоставки да преуспеят в бизнеса. Но също така и са и много властни. Само се опитайте да им наложите своето мнение и ще ви изпепелят.

Асцендент Змия

Той прави човека много жизнен, способен да се измъкне от всякакви ситуации, изкусен да омае всичко и всеки. Хората с този асцендент са големи веселяци, но заедно с това и ненадминати манипулатори. Създават представа, че са безобидни наивници, а в същото време ви въртят на малкия си пръст.

Асцендент Кон

Много буйни темпераменти. Своенравни, все те са прави, а останалите въобще не ги разбират. И заедно с това са много, ама много емоционални. Плачат често, но почти никога пред хора, често се чувстват неразбрани или усещат някаква празнота. Имат нужда от огромно количество любов и то безрезервна.

Асцендент Овца

Той носи много креативност и богато въображение. Твърде често хората с асцендент Овца стават известни актьори, художници, писатели, водещи. Тяхното място е на сцената, под светлината на прожекторите, където да събират овации и обожание.

Асцендент Маймуна

Той задължително върви със страхотно чувство за хумор и любов към живота. Тези хора обичат забавленията, купоните, обичат да се глезят и да бъдат глезени. На тях им е необходимо приключение, адреналин, не се чувстват добре в монотонно ежедневие. Съвет – в никакъв случай не си хващайте скучен партньор.

Асцендент Петел

Хората с този асцендент се отличават с подреденост, бодрост и усърдност. Каквато и задача да им се даде, я вършат перфектно и с лекота. Извънредно верни и честни приятели са. А и интимни партньори. Не одобряват фриволното поведение.

Асцендент Куче

Това са може би най-справедливите хора! Те си имат вътрешно усещане за редно и нередно всяко едно „кривване“ ги прави супер нещастни. Но най-много страдат, когато са обвинени без причина.Необходимо е много да се внимава с тяхната чест, ако искате да останат лоялни към вас.

Асцендент Глиган

Много отзивчиви и чувствителни към нуждите на другите хора. Общителни и мили, но често не се ценят достатъчно. Внушават си, че не могат това или онова, че някой е по-добър от тях. Задължително трябва да променят тази си склонност, понеже не веднъж са били използвани заради липсата на увереност.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft