Бебето , което изненада цял свят, а историята му е истинско чудо

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Бебето , което изненада цял свят, а историята му е истинско чудо
798
Бебето , което изненада цял свят, а историята му е истинско чудо

Бебще ви запознаем с едно друго бебче. Неговата история шокира лекарите, че и целия свят, но това, което се случи с него е определено като истинско чудо.

Това е снимка на малкия Ной моменти след раждането му.

Но нека започнем от самото начало.

Когато майка му Шели отива на преглед при гинеколог. Още в началото на бременността й лекарите установили палотогия в плода. Казали й, че бебето няма мозък и ако се роди живо, то ще има сериозни усложнения, а и животът му няма да бъде дълъг.

Все пак Шели и мъжът й Роб решили, че няма да прекъснат бременността и каквото и бебче да им се роди ще го гледат и обичат.

Бременността минала безпроблемно, но с напредването й лекарите установили, че мозъкът на бебето е развит само на 2% от нормалните 100% и е напълно обречено.

Но Шели родила малкото момченце. Малко след това обаче започнало да се случва нещо невероятно, което накарало лекарите да определят станалото като истинско чудо.

Да, действително малкото английско момченце Ной се е родило само с 2% развит мозък, но изведнъж около третия му рожден ден родителите му решават да го заведат при невролози в Австралия.

Там те установяват, че мозъкът на момченцето е притиснат от нещо и затова не расте и е възможно при определени обстоятелства да се оправи. Лекарите намерили цепнатина в гръбначния му стълб. 

Направили му операция, при която му поставили шънт (Връзка или анастомоза между два естествени канала, най-често между кръвоносни съдове, което води до смесване на потоците, които протичат по тях. Често се употребява в контекста на кръвоносната система - сърдечен шънт, артерио-венозен шънт и др.). И о, чудо – малко след това мозъкът на Ной започнал да расте и непосредствено след операцията достигнал до 80%.

Сега малчуганът вече яде сам, говори, а от скоро се е научил и да плува. Тепърва се учи и да ходи сам, но родителите му са категорични, че вече се развива като нормално момченце и скоро ще е с развитието на едно нормално 6-годишно момченце.ето от тази СНИМКА шокира целия свят, а историята му е истинско чудо!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft