Българска псувня на американска указателна табела разбуни духовете

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Българска псувня на американска указателна табела разбуни духовете
4195
Източник: Блиц
Българска псувня на американска указателна табела разбуни духовете

Сутрешен свежарски пост на Карина Караньотова – дъщерята на бизнесмена Ивайло Караньотов, предизвика крайни коментари на стената на красавицата във Фейсбук. Ще кажете – от нищо нещо.

И май е така. „Добро утро, добрата новина е, че българите сме навсякъде и всички ни знаят само с добро Пиши К*Р и да си бегаме е положението“, пише Карина, а под поста й се нижат какви ли не мнения.Коментарът на Карина всъщност е на снимка с просташки надпис, направен вероятно от ръката на нашенец в САЩ.  Очевидно обаче хуморът е субективно понятие. 

Ето какво пишат приятелите на Карина:

Vesselin Blagoev: Мисля, че публикуването на такава простотия/простащина окуражава и други идиоти да омазват всичко около себе си. Тази простотия е в същата група опасни за децата примери, както омазването на паметниците, писането по стените и т.н. В стремежа си да "информират" медиите за съжаление възпитават лош вкус у децата и окуражават простаците.

Viktor Venci ViktorVenci :Сръбско е, не бързайте да се възгордявате!

Karina Karanjotova Теодор, аз мисля, че светът ще е по- добър без вас, не без евреите... – миролюбиво слага точка на спора Карина. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft