Василиса Володина със съвет за всяка зодия при пролетното равноденствие и началото на новата астрологична година

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Василиса Володина със съвет за всяка зодия при пролетното равноденствие и началото на новата астрологична година
5388
Василиса Володина със съвет за всяка зодия при пролетното равноденствие и началото на новата астрологична година

Василиса Володина сподели експертното си мнение за пролетното равноденствие през 2020 година. В същия ден ще започне нова астрологична година и астрономическата пролет.

На този ден ще има и максимално сближаване на Марс и Юпитер.

Комбинацията от тези две планети ще бъде добър повод за привличане на положителни мисли в живота . Астрологичната година ще започне много бързо и ярко.

Каква ще е новата астрологична година

На 20 март Луната ще започне да управлява. Разбира се, това ще се отрази на късмета на всеки от зодиакалните знаци по различни начини. Най-важните теми за лунното влияние са майчинството, здравето. Луната ни помага да се отпуснем, да изградим семейни отношения. Тези теми ще бъдат най-важните през следващите дванадесет месеца.

Луната е двойнствена по своята същност, затова помага на хора, които са фокусирани върху духовните принципи. Василиса Володина нарича тези аспекти на лунното поведение, които влияят конкретно и дълбоко.

Марс се изравни с Юпитер в знака на Козирог, засилвайки нуждата ни да достигнем отвъд обичайните ни граници.  Ние сме конкурентни, решителни и лесно се изправяме пред предизвикателство и активно преследваме целите си. Има известна опасност обаче от предозиране. Може да сме прекалено уверени или настоятелни с мнението си. Или можем да поемем твърде много, надценявайки възможностите си. С Марс и Юпитер в Козирог повишеният ред или сигурността и амбицията могат да бъдат в центъра на нашия предприемчив дух. Чувстваме се принудени да предприемем действия. Луната прекарва деня във Водолей и ние сме привлечени от нови и уникални начини да се приближим до света около нас. Нашето чувство за общност е високо.

Що се отнася до деня на "новата година", 20 март ще бъде ярък и незабравим. Енергията на този ден е много полезна за ново начало.

Съвети за зодиакален знак

Разбира се, Василиса Володина не подмина всяка от знаците, давайки на всички нас кратки и изчерпателни съвети за следващата астрологична година. Те се отнасят до областта, в която си струва да обърнете най-много внимание на проблемите.

Овен : Семейната тема ще бъде най-важната за вас. Необходимо е да осигурите подкрепа на близките и да не се страхувате да поискате помощ в трудни моменти.

Телец : Представителите на този знак не трябва да се съсредоточават върху второстепенните въпроси. Астрологът съветва да се занимавате с лични работи, като избягвате прекомерната откритост.

Близнаци : Близнаците трябва да мислят повече за работата, финансовото си състояние и да бъдат изключително внимателни в процеса на пазаруване.

Рак : мнението на другите ще бъде изключително опасно. Важно е да запомните независимостта и да се борите със страховете. В делата и в любовта се изисква смелост.

Лъв : Лъвовете трябва да се пазят от чувства на празнота и отчуждение. Важно е да усетите присъствието на близки роднини, да възвърнете любовта и добротата.

Дева : време е да забравим за миналото и да се съсредоточим върху бъдещето. Не можете да оставите нерешени семейни проблеми и смут в отношенията.

Везни : темата за общественото признание за Везните ще бъде най-актуалната. Не бързайте с нещата и не разрешавайте суетата да ви управлява.

Скорпион : през новата астрологична година Скорпионите трябва да обърнат повече внимание на собствените си чувства. Мнението на другите няма да помогне за решаване на проблеми.

Стрелец : в следващите дванадесет месеца не бива да рискувате отново и да се подлагате на сериозни изпитания. Спокойна обстановка би била по-приемлива.

Козирог : Козирогът ще трябва сам да се справи с трудностите. По-голямата част от сътресенията ще се отнасят за отношенията с хората, включително и в семейството.

Водолей : представителите на този знак трябва да се посветят повече на здравето си. Трябва да се пазите от проблеми с настроението, планирайте по-внимателно делата си.

Риби : Рибите в новия астрологичен период очакват проблеми в общуването с хората и творчески застой, които могат да бъдат решени чрез повишаване на мотивацията.

Нека новият период, който започва на пролетното равноденствие, да стане по-положителен за всички. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft