Венера влиза в Телец: ТРИ зодии ще открият истинското щастие през този период!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Венера влиза в Телец: ТРИ зодии ще открият истинското щастие през този период!
23622
Венера влиза в Телец: ТРИ зодии ще открият истинското щастие през този период!

Венера влиза в знака Телец на 15 май до 7 юни:

Ние сме мотивирани от желанието за спокойствие, сигурност, мир и комфорт. Венера е най-чувствена и постоянна в Телец. 

Венера е планетата на любовта и финансите и този период ще помага да привлечете красиви и обичащи неща в живота. Когато следвате магията на Венера, вие привличате неща в живота си, които ще ви помогнат да постигнете успех.

Телецът всъщност се управлява от Венера, но много хора забравят това.

Телецът е много практичен и реалистичен, но под всичко това е ангел на красотата, управляван от Венера. Телецът управлява втората от астрологическите къщи и това е къщата, в която са скрити вашите дарове и таланти.

Овен

Когато Венера влезе в Телец, тя влиза във втория ви дом на дарове и таланти. Това вероятно ще бъде много добър финансов период за вас, но можете да използвате тази енергия и в любовта. Просто правете това, с което се чувствате добре, и това, за което сте страстен. 

Телец -

Когато Венера влезе в твоя знак, това е и твоето време да блеснеш. Време е да престанете да правите толкова много за всички останали и да се занимавате със себе си и своите мечти. Когато го направите, управляващата ви планета Венера ще ви помогне да привлечете точно това, от което имате нужда, в романтичните си дела.

Близнаци

Когато Венера влезе в Телец, вашият дванадесети дом на духовността ще бъде активиран. Това е краят на една глава, когато става дума за любов. Трябва да приемете това. Може да е нещо, което завършва в съществуващите ви отношения, но това не означава, че връзките ви ще приключат. Това просто означава, че цикълът завършва. Отделете време , за да се сбогувате с това, което вече не служи на най-висшето ви аз. Време е да оставите Венера да ви изпрати това, което е!

Рак

Венера в Телец работи в твоя единадесети дом на групи и приятелства. Това също е вашият дом на идеали и големи мечти. Независимо дали сте сами или обвързани, е време наистина да започнете да се фокусирате върху истинските си мечти. Не се страхувайте да се облягате на социалните си контакти, за да им помогнете. Венера ще ви помогне да привлечете някои очарователни нови преживявания.

Лъв 

Когато Венера влезе в Телец,  Вашата десета къща на съдбата и обществения образ са подчертани. Обществените прожектори биха могли да бъдат фактор в любовните ви хороскопи, когато Венера влезе в Телец, но вие също може да привличате възможности, за които вече сте мечтали. 

Дева

С влизането на Венера в земния знак, Телецът, сърцето и умът ви наистина могат да се скитат в големия широк свят. Този транзит докосва деветия ви дом по въпросите на външната политика и общата картина, така че наистина мислите за общата картина, когато става дума за любов през следващите няколко седмици. Пътуването по любов не е изключено и тук е напълно възможно да има любовник на дълги разстояния. Пътуването с партньор също е предпочитано - така че наистина си мислиш за голямата картина. 

Везни

Вие споделяте управляващата планета с Телец, така че когато Венера влезе в Телец, вие получавате любов и добри финансови възможност. Вашата осма къща от тайни и табута е подчертана в този транзит. Споделянето на тайни  е възможно, когато Венера влезе в Телец. Просто наслаждавайте се на всеки момент, който Венера изпраща по пътя ви. Вече се чувствате много смели и готови да опитате всичко, и трябва. Следвайте тези призиви и Венера има много мощна трансформация пред вас.

Скорпион

Венера в Телец влиза във вашия седми дом на любовта и всички любовни въпроси, които идват при вас сега, ще бъдат абсолютно реална сделка, независимо дали сте сами или обвързани. Ако се чудите за конкретен човек или се чудите като цяло за любовния си живот, няма да имате много въпроси, след като този транзит приключи. Обърнете внимание на това, което Венера ви изпраща по време на този транзит, когато става дума за любов. Прегърнете го. Използвайте тези възможности и ще привлечете повече. Благодарността ще породи повече чудеса. Любовта просто стана много реална и вие го заслужавате.

Стрелец -

Когато Венера влезе в Телец, малките неща сега ще дойдат под микроскопа. Те биха могли да се превърнат в големи неща, ако наистина искате. Не се потисвайте с дребните неща, които ви отблъскват, а се ангажирайте с дребните неща, които ви правят щастливи в живота, защото те са примамливи за всеки, с когото споделяте тези моменти точно сега.

Козирог - 

Когато Венера влезе в Телец, вашата пета къща на удоволствия се активира. Пригответе се да се потопите в ухажори, дори и да не се интересувате. Най-малките неща ще ви направят много очарователни за хората около вас през следващите няколко седмици. Наслаждавайте се! Като кардинален знак, който обича да бъде шеф, вие винаги работите толкова усилено, че хората, които обичате, се чувстват сигурни и се грижите за тях. Сега е ваш ред да се наслаждавате на плодовете на труда си. Следвайте зоните на удоволствие и Венера ще изпрати някои много вълнуващи изненади по пътя си.

Водолей - 

С Венера в Телец виждате че четвърти дом е активиран точно сега. Като въздушен знак, това е вашият ум и сърцето ви и вие сте фокусирани върху тях повече от всичко друго. Осъществяването на красиви неща във вашия дом е нещо, в което сте много добри. Венера ще ви помогне да добавите тези малки докосвания, за да вкарате очарованието у дома, което е любимото ви място на земята. Независимо дали сте сами или обвързани, просто следвайте творчеството и артистичната си страна.

Риби - 

Имате Венера в Телец, която активира трети дом за комуникация. Не бързайте със заключения през този период. Използвайте думите си, за да получите това което искате. Това е моментът, в който комуникациите ви са убедителни и постигате нещата с лекота.  С Венера, която влиза в знака, която управлява, може да очаквате някои естествено романтични и любящи нотки през този период. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft