Виждайки годеника ми за първи път, майка ми пребледня и замръзна от ужас, не очаквах такава реакция

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Виждайки годеника ми за първи път, майка ми пребледня и замръзна от ужас, не очаквах такава реакция
2884
Виждайки годеника ми за първи път, майка ми пребледня и замръзна от ужас, не очаквах такава реакция

Наскоро редакцията ни получи тъжно писмо от наша читателка. Наталия пише: „Мистерията на майка съсипа живота ми. Не знам дали мога да й простя това . " Момичето искаше да запознае родителите си с годеника си. Дългоочакваната среща обаче се превърна в чист кошмар. Какво се случи и защо цялото семейство се скара, прочетете по -нататък в статията.

МАЙЧИНАТА ТАЙНА

Очаквах с нетърпение този ден. Родителите ми най -накрая трябваше да се срещнат с приятеля ми. Сега вече младоженец: наскоро Димо ми предложи брак. Когато влязохме в апартамента, мама и татко ни поздравиха заедно.

Димо стисна ръката на баща си и каза: „Добър ден! Приятно ми е да се запознаем!" После протегна ръка към майка ми, но тя го погледна много странно. Мама пребледня и не беше себе си, сякаш нещо се бе случило. Тогава баща ми я хвана за рамото и попита: „Скъпа, всичко наред ли е? Може би да поседнем? "

Мама дойде на себе си, каза, че също е много доволна да се запознаем и ни въведе в стаята. На масата имаше много лакомства, приятна музика. Но усетих, че в стаята има нездравословна атмосфера.

На масата майка ми започна да задава на Димо въпроси за родителите му. Как се казват, къде работят и най -важното кои са били в миналото. Не разбрах защо трябва да знае това. Не можех да понасям, попитах: „Мамо, какво има? Ако имате какво да кажете, моля, направете го. "

Несигурно майка ми каза: "Димо, баща ти се казва Симеон Орлов?" Димо беше изненадан: „Да, прав си. Но откъде познаваш баща ми? " Татко и аз гледахме мама. Разплакана, тя продължи: „Наталия, много съжалявам. Но ти и Димо не можете да бъдете заедно.

"

Цялата тайна става ясна

Тогава тя ни разказа своята история. История, за която дори баща ми не знаеше напълно: „В училище срещнах човек на име Симо. Забременях преди дипломирането, но не му казах за това. Той искаше да е в столицата и аз просто го пуснах. И тогава срещнах баща ти, Наталия. "

Опитах се да се задържа, но тайната на майка ми ме шокира: „Той се влюби в мен докрай и веднага ме помоли да се оженя. Месец по -късно го информирах, че ще станем родители. Разбира се, той беше много щастлив и животът ни тръгна нагоре. Не исках да разбереш за всичко по този начин, прости ми. "

През сълзи попитах: „Защо не ми каза, че баща ми не е мой биологичен баща ?! Искате да кажете, че Димо е моят доведен брат? " Майка ми отговори, че не иска да ме нарани, защото в семейството ни винаги всичко е било наред. Веднага подозира, че нещо не е наред, когато видя Димо. Той е много подобен на Симо, баща му.

Не можех да повярвам на това, което чух. Имах нужда от доказателство. С Димо направихме ДНК тестове. Но те само потвърдиха думите на майка ми. Тайната на майка ми съсипа живота ми. Не знам дали мога да й простя това. Мислех, че мога да й се доверя. Но се оказа, че всеки има свои скелети в килера.

И най -вече съжалявам за баща си. Знаеше, че в училище майка ми излиза с някого. Но татко не можеше да си представи, че всичко ще се окаже така. Същата вечер той ме увери, че винаги ще ми бъде баща, без значение какви са тестовете. Знам, че не лъже. Но болката в мен не отшумява. Толкова много обичах Димо ...

 

Нищо чудно, че казват, че рано или късно всичко тайно става очевидно. Можем да разберем майката на главния герой. Тя беше млада и се страхуваше да загуби любимия си човек, като му каже истината. Но в същото време разбираме чувствата както на Наталия, така и на баща й. Бих искал да вярвам, че семейството ще успее да подобри отношенията, а самото момиче все още ще срещне любовта си.

Запознати ли сте с такива превратности на съдбата? Ще бъде чудесно, ако споделите историята си в коментарите!

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft