Вижте звярът-годеник, който зарови жива любимата си в гроб след скандал, но тя ...

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Вижте звярът-годеник, който зарови жива любимата си в гроб след скандал, но тя ...
4526
Източник: Блиц
Вижте звярът-годеник, който зарови жива любимата си в гроб след скандал, но тя ...

Жестокият фен на бодибилдинга Кийт Хюджис закопа в гроба живата си годеница Стейси Джилиън, след като двамата се скарали преди дни.Той я ударил с тежка метална тръба по главата и жената се строполила. Кийт помислил,че тя е мъртва и решил да се отърве от "проблема".

Двамата се сдърпали на голф игрището край градчето Касъл Бей, графство Суонси.За ужас на Кийт обаче Стейси била просто припаднала. И се събудила в гроба. За ужаса, който жената е преживяла и как чудодейно сама се е спасила, разказва вестник "Мирър". 

"Събудих се в пълен мрак. Усещах,че съм в нещо тясно и затворено. А аз страдам от клаустрофобия и паниката, че може да съм в ковчег започна да стяга цялото ми същество. Трябваше да се спася с цената на всичко. И започнах да копая пръста около себе си с ноктите си. В този миг благодарих на Бога ,че имах дълъг маникюр", разказва пред медията Стейси. 
 

Жената отчаяно продължавала да копае, докато не видяла светлина и не чула хора да говорят. Тогава започнала да крещи. Нямала представа колко време е била жива заровена и къде точно се намира. Знаела само кой и е причинил това страдание! 

След като намерила спасението си, Стейси разказала пред полицията, че често ставала жертва на домашно насилие от страна на Кийт, с когото живеели заедно от две години и планирали сватбата си за март следващата година.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft