Владо Карамазов кани свой фен на специална вечеря. Побързайте, може да сте вие! Ето условието:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Владо Карамазов кани свой фен на специална вечеря. Побързайте, може да сте вие! Ето условието:
2040
Владо Карамазов кани свой фен на специална вечеря. Побързайте, може да сте вие! Ето условието:

Любимецът ни от екрана  Владо Карамазов не спира да ни изненадва. От известно време той тряйно се е настанил в домовете ни на малкия екран - първо в "Откраднат живот", после в "Дяволското гърло".

Не, не се оплакваме, както и повечето дами на възраст от бебе до баба. Това е и причината за масовата истерия в профила му, когато преди часове той хвърли истинска бомба.

Актьорът неочаквано оповести, че ще изненада един случаен свой последовател в мрежата с… вечеря. И то лично в дома му. Ето какви са условията обаче и как може да се превърнете в късметлията:

Владо Карамазов

 

„От текста „Храните, които съм ял от дете до 40-те“ може би разбрахте, че си харесвам едни определени гозби от дете и така си карам до ден-днешен. Рядко попадам или откривам сам нещо ново и вкусно.

Ще си избера една салата, а човекът, който ми я предложи, ще получи награда. Наградата е нестандартна. Аз ще му поръчам вечеря – изненада, която ще пристигне на вратата му.Като открия, умирам от кеф. И сега ви моля да ми помогнете и да ми препоръчате най-хубавата салата, която знаете, за да си я поръчам.

Той няма да знае каква е, аз ще реша и ще се постарая да го изненадам. Слава Богу това може да се случи благодарение на Foodpanda.

Да, няма да съм сготвил аз, за което обаче трябва да сте благодарни. После, ако искате, може да споделите изненадата и да кажете дали ви е била вкусна „Вечерята на Владо Карамазов“, изненада феновете си актьорът.

Побързайте, може да сте вие!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft