Всички се възхищават на Рамбо, но само вижте порасналите му дъщери - истински красавици! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Всички се възхищават на Рамбо, но само вижте порасналите му дъщери - истински красавици! (Снимки):
2323
Всички се възхищават на Рамбо, но само вижте порасналите му дъщери - истински красавици! (Снимки):

Няма човек, който да не знае кой е Силвестър Сталоун - екранният Роки и Рамбо е вписал завинаги името си в историята. Милиони фенове се интересуват от живота на Слай, но той пази личното си пространство ревностно.

Едва ли някога сте знаели, че Силвестър е горд татко на цели 3 дъщери , коя от коя по-красиви! Ето малко повече за семейството на Сталоун:

Съпругата на Силвестър Сталоун

Силвестър е любящ съпруг и баща. Заедно със съпругата си Дженифър Флавин има три дъщери. Рамбо е женен три пъти и последният брак е очевидно най-успешният. Бракът свързва известния актьор и съпругата му Дженифър от 1997 г. насам. Силата на тази връзка многократно е била подчертавана от представители на шоубизнеса, а самият Сталони е уверен във вечността на брака с жена, която е с 22 години по-млада от него. Утвърждавайки силата на тяхната любов, Силвестър си направи татуировка на ръката с образа на жена си. И обрамчи портрета на Дженифър с три рози, символизиращи момичетата им.

семейството на Сталоун

Съпругата му направи кариера на модел, а по стъпките й вървят и дъщерите му. Самият актьор с хумор и гордост в гласа си нарича себе си плевел сред цъфтяща и ароматна цветна леха.

Децата на известния Роки

Преди премиерата на седмия филм за приключенията на Роки, седемдесетгодишният художник пристъпи червения килим със собствените си звезди, представяйки на публиката трите си пораснали дъщери. Като несъмнено много представителен човек, Сталоун има нестандартен външен вид. Дъщерите му имат по-голяма прилика с майката.

От първия брак Силвестър има двама сина. Но през юни 2012 г. по-големият от тях умира от инфаркт на 36-годишна възраст.

Силвестър Сталоун семейство

Какви са имената на дъщерите на Силвестр Сталоун?

Мнозина се интересуват от имената на дъщерите на своя идол. Имената им са София, Систин и Скарлет. Всички имена започват с буквата "С". Или случайно, или умишлено Сталоун е кръстил децата си, така че имената им да започват с първата буква от собственото му име и фамилия. Имената на синовете му от първия брак - Серджо и Сейдж.

Сестрите Сталоун се радват на нескрит интерес и внимание от страна на феновете на известния Рамбо.

Софи Сталоун

Най-голямата дъщеря Софи е родена през 1996 година. При раждането ѝ сърдечно заболяване е накарало родителите да се тревожат много, след което момичето претърпява две операции на сърцето. Тя не обича да коментира това тъжно събитие, тъй като брат й от първия брак на баща ѝ почина от сърдечно заболяване. Софи повече от другите дъщери прилича на баща си, а като говори за нея в интервю, Силвестър я нарича "любовта на целия ми живот".

Софи Сталоун

Днес Софи е студентка в Университета на Южна Калифорния. Живее отделно от родителите си в студентско общежитие, свиква с независимия живот, което не е много по сърце на звездния татко. Той изобщо не е подготвен за факта, че младите мъже заглеждат с неприкрит интерес момичетата му. Трудно е за един баща да избере достоен кандидат за красивите му дъщери.

Софи Сталоун селфи

През 2016 г. Софи изпълнява малки роли в три филма. Тя се опитва да пробие в модния бизнес, снима реклами с очевидно удоволствие и, трябва да признаем, умело позира за кориците на лъскавите списания и посещава социални събития.

Средната дъщеря - Систин Сталоун

Систин Сталоун (Sistin Stallone) (1998) също се изявява в областта на моделството, където се очаква да има голямо бъдеще. Вече е сключила няколко договора с модни агенции и е получила висока оценка от списание Vogue. На толкова ранна възраст момичето е уверено, мъдро и предпазливо и смело изразява мнението си. Тя най-много прилича на ярката си, закачлива майка. Девойката не мисли да става актриса. Наследила бащиното си чувство за хумор, тя е самокритична към актьорските си способности. Въпреки това смята, че работата на модела е един вид игра, която включва промяна на образа.

Систин Сталоун

Малката Скарлет

Най-малката - Скарлет (2002 г.) не е вземана насериозно. Тя все още е малка, за да мисли сериозно за бъдещето на своята кариера. Сега основната й цел е да учи упорито. Но се е пробвала и като актриса в трилъра „Хвани ме, ако можеш“. Главна роля във филма има нейният баща. Момичето е привърженик на спорта, като баща си, но поради предразположението си към сърдечни заболявания, тя го практикува много пестеливо.

Скарлет Сталоун

Силвестър има с какво да се гордее ...

Известният актьор многократно е заявявал, че основният приоритет в живота му е семейството. Той съжалява, че по-голямата част от живота му е била свързана със забързано ежедневие, че се е посвещавал на работата и по-малко - на децата. И сега, с възрастта, доколкото е възможно, участва в живота и съдбата на децата си.

семейството на Сталоун

дъщерите на Слай

момичетата на Сталоун

Сталоун и семейство

дъщерите на Сталоун

красивите дъщери на Слай

трите дъщери на Сталоун

децата на Сталоун

дъщерите на Рамбо

Рамбо с дъщерите си

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft