В следващите серии на Безмилостен град-Нещата се обръщат!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
В следващите серии на Безмилостен град-Нещата се обръщат!
19939
Източник: trud.bg
В следващите серии на Безмилостен град-Нещата се обръщат!

И Оя се оказва дъщеря на брата на Агях, а бебето на Джерен е живо

В следващите епизоди на "Безмилостен град" се случват много интересни неща.

Психоложката Оя предприема смел план - връща бебето на Джерен в имението, давайки го в ръцете на щерката  на домашната прислужница Нуртен . Преди време Башак също е родила, но детето й умира и го подменят с това на Джерен.

Записът на признанието на Надим пред психоложката, че е видял как Шениз изменяла на чичо му с неговия баща, попада в ръцете на Агях, но в последния момент, племенникът му го измъква от ръцете.

Агях припада и е отведен в болница, така че Шениз  все още има време да унищожи този компрометиращ я запис...

Недим отива при психоложката си и я пита, защо се намесва в живота му и си е позволила да направи и разпространи този запис. "Аз съм твоя сестра. Заради чичо ти израснах в сиропиталища. Майка ми е работила във вашето имение, баща ти я прелъстява, но научавайки за това, чичо ти я гони на улицата...", обяснява Оя.

Когато Башак влиза с бебето в имението, то често дразни с плача си Джерен, още повече - връща я към спомена за починалото й дете. Когато обаче за първи път и самата тя го гушва  - в нея се разпалва неугасналия пламък на майчинството. Най-вълнуващ е обаче моментът, в който бебето реве неистово в ръцете на "баба си" Нуртен - майка му е излязла навън - и Джемре, отново ядосана, го взима на ръце. То спира да плаче,  успокоява се, почва да гука и се усмихва. "Кълна се, това е чудо!", възкликва Нуртен.

Все пак, сред много перипетии записът на Недим попада в ръцете на Агях и той го прослушва. Чува гласа на племенника си: "Моята единствена вина е, че видях как моя баща и снаха ми предават моя чичо..."

Агях е бесен. Вади пистолет срещу снимката на починалия си брат с думите: "Мерзки тип" и хуква да иска разплата с невярната си съпруга. Разбрала, че е изпуснала неща извън контрол, тя бяга от хотела.

В крайна сметка Агяx Карачай я издирва, застанала пред поредния хотел, в който се е установила, Шениз вижда разбеснелия си съпруг и хуква към покрива на сградата. Там, горе, разгневиният Агях  я пита: "Аз ли съм бащата на тези деца?!"

Дженк  и Далма също са се добрали до координатите на майка си и се озовават на покрива. Престъпвайки назад Шениз полита надолу и пада на паважа. Но това не е нейният край... В следващите епизоди ще я видим прикована на инвалидния стол...на Недим!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft