Две зодии са дарени с голям запас от духовна сила, според Древен китайски хороскоп:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Две зодии са дарени с голям запас от духовна сила, според Древен китайски хороскоп:
11658
Две зодии са дарени с голям запас от духовна сила, според Древен китайски хороскоп:

В древен Китай са имали знанието как да четат местоположението на звездите с невероятна точност. Но, като правило, този хороскоп не предсказва бъдещето, той говори за латентния потенциал на човек, за характерните черти, които могат да му помогнат да постигне желаното в живота.

Намерете в хороскопа си датата на вашето раждане и разберете как всичките ви мечти да станат реалност.

Дзъ (22.12 - 20.01)

Този месец се нарича "раждане". Годината е само в началото и затова хората, родени по това време, често могат да бъдат напрегнати. Техните енергийни полета са уязвими, което води до чести здравословни проблеми.

Но въпреки трудностите, има плюсове: ако сте родени под знака на Дзъ, тогава имате много голям запас от духовна сила. Вие сте замислен, упорит и лесно издържате на трудности, движейки се към вашата цел. Вашият знак се характеризира с предвидливост и много добре развита интуиция. Ако сте родени преди 7 януари, тогава сте ефективни и енергични. Ако е след 07 януари - тогава можете да бъдете описани като силна и балансирана личност.

Чоу (21.01 - 18.02)

Времето на “развитие” - човекът, роден на тези дати, е интуитивен и винаги е в търсене на нови усещания. Харесваш усещането за риск и винаги се потапяш в някакви нови дела. Твоят ентусиазъм лесно заразява другите - в живота, хората са „лидери”. Тези, родени под този знак, често успяват, но не харчат приходите си за ненужни неща. За тях духовното е по-важно от материалното.

Ин (19.02 - 20.03)

Ако сте родени в месеца на "власт", тогава имате огромен скрит творчески потенциал. Но, за съжаление, не всеки, който е роден на тези дати, може да го разкрие в себе си. По правило животът се свежда до мечтите и очакванията за чудо. Но ако намерите сили и направите усилие, ще постигнете много. Родените преди 6 март са ярки и страстни личности, а техният знак е тигър. Родените след 6 март са по-скромни, но не по-малко страстни от това, че техният знак е заек.

Мао (21.03 - 20.04)

Вероятно многократно сте усещали, че сте творчески човек. Хората под знака на "мао" са склонни постоянно да строят фантастични планове и да генерират нови идеи. Опитайте се да не губите концентрация - това е характерно за тези, родени през този период. Само като довършите работата докрай, наистина ще постигнете успех.

Имате весел характер и лесно общувате с нови познати.

Чен (21.04 - 21.05)

Духовни фигури, които не се страхуват от работата. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и да бъдат лидери. Такива качества бързо ги водят до невероятен успех.

Склонни сте да бъдете романтични, емоционални и чувствени. Хората под знака "Чен" са любящи и весели. Но ако сте родени след 7 май, тогава можете да се изчислите и потаен, защото вашият знак е змия.

Си (22.05 - 21.06)

Вие сте невероятно късметлия! Звездният ви знак е покровителстван най-много. Имате невероятни таланти, скрити във вас, а перспективите са наистина страхотни. Бъдете внимателни, хората с този знак се характеризират със силни импулси, които могат да доведат до „прегаряне”. Характерът също може да бъде променлив, така че понякога е трудно да се намери общ език с вас. Вие със сигурност сте популярен на противоположния пол, но в една връзка вашият знак не притежава последователност. Винаги искате нови усещания.

Ю (22.06 - 23.07)

Знак за равновесие. Ти си спокоен и винаги готов да споделиш с другите своята духовна топлина. За вас най-важното е да живеете стабилен и спокоен живот. Вие се грижите за близките си и се считате за истински семеен човек. Понякога не сте твърде уверени в себе си, но когато е необходимо, можете да проявите сдържаност и да демонстрирате характер.

Вие сте душата на компанията и винаги можете да подкрепите любимия човек.

Вей (24.07 - 23.08)

Да, ти си истинският късметлия! Вие получавате много без много усилия. Звездите, като правило, благоприятстват този знак. Без затруднения можете да достигнете всички видове височини и да реализирате плановете си. По правило този знак е щастлив както в личния, така и в професионалния живот.

Вие сте оптимист и никога не забравяйте семейството си. Понякога искате да бъдете философски, но не забравяйте, че дори и при такъв късмет, нищо само няма да работи. И се пазете от хазарта. За него хората под този знак имат жажда, но е малко вероятно на масата за хазарт да имате също толкова късмет, колкото и в обикновения живот.

Шен (24.08 - 23.09)

Егоцентрик, нерядко ползващ помощта на други. Звездите са чудесни за родените под този знак в търговията. Вие не възприемате трикове и остроумие.

Като правило хората, родени под този знак, са придирчиви във всичко: в професионалната сфера, в личния живот (могат да се оженят повече от веднъж) и дори в храната. Вие често искате да сте сами, така че когато сте във връзка не забравяйте да посветите време само на себе си.

Юи (24.09 - 23.10)

За този знак духовното затъмнява всичко останало. Те се страхуват да се напрягат и често се оттеглят в себе си, за да възстановят своята духовна сила и енергия. Притежава привлекателност и възможност за лесно намиране на нови приятели.

Хората, родени под този знак, са много верни. Те са емоционални, понякога са склонни към демонстративно поведение.

Суи (24.10 - 22.11)

Един от най-решителните знаци. Те често преодоляват всички пречки и се опитват да положат всички усилия, за да постигнат това, което искат. Те вярват в идеалните взаимоотношения и изискват от партньора честност и откритост, както и материална подкрепа.

Вие се стремите да намерите топлина и подкрепа и ще положите всички усилия, за да не се чувствате самотен.

Хай (23.11 - 21.12)

Вие сте идеалист до мозъка на костите си, но за вас духовното развитие идва на първо място. Китайският хороскоп казва, че е естествено за вашия знак да се стреми към идеала във всичко. Внимателно, защото високите очаквания водят само до разочарование. Опитайте се да бъдете търпеливи и да се концентрирате върху едно нещо. Тогава има голям шанс, че наистина ще постигнете своя “идеал”. Имате скрита жажда за приключения, така че не бързайте да се борите за място на лидер, а просто се наслаждавайте на живота.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft