Джизъса с още новини за Златка и бебето - ще има ли сватба?

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Джизъса с още новини за Златка и бебето - ще има ли сватба?
19116
Източник: razkritia.com
Джизъса с още новини за Златка и бебето - ще има ли сватба?

Откакто стана горд баща за 4-ти път, футболистът  Благой Георгиев не слиза от крилете на щастието. Припомняме ви, че преди броени дни Златка Райкова го дари със син, когото кръстиха на известния му баща.В сутрешния блок на БиТиВи щастливият татко разкри как се чувства.

„Е, свикваш, ама всеки път е различно и неописуемо.

Това не може да се опише с думи, трябва да се изживее“, сподели Благой за раждането на четвъртото си дете .

Благо Джизъса татко

Георгиев обеща пред Деси и Сашо да помага в грижите за бебето. „Всеки трябва да помага, малко или много. Все пак това е твое дете. И да искам, и да не искам… Ама то няма как. Днес бях в болницата при тях. То не ти дава сърце да заспиш, докато бебето е при теб. Гука, опитва се да плаче…“, казва развълнуваният татко.

Благой искал да присъства на раждането на сина си, но политиката на болницата не го позволявала. Георгиев разкри, че е имал възможност да присъства на раждането на едно от предишните си деца и това е изживяване, което не може да се опише, а трябва лично да се изживее.

Благой споделя, че всички баби вече са „стегнати, подготвени и мобилизирани“ за пристигането на Благой-младши . Георгиев разкрива, че в грижите за бебето ще разчитат само на бабите и засега не искат детегледачки.

Златка Райкова бебе

Име

Той сподели още и как са избрали името на малчугана. „Аз не съм взимал никакво решение. Тя Златка, откакто разбра, че е бременна и „Блажко, Блажко“ и то така си остана името. Сега да го сменяме ли!?“, разказа развълнуваният татко. Той разкрива, че и Златка, и бебето са добре. Благой-младши се е появил на бял свят чрез секцио.

Георгиев разкрива, че „може всичко“ и ще помага в грижите за четвъртото си дете. Футболистът няма нищо против да къпе бебето, както и да сменя памперси.

Благой се опитва да прекарва колкото се може повече време и с по-големите си деца и дори отскача голямото междучасие да ги вижда, защото училището е близо до тях. Георгиев не крие, че му е тежко, че има толкова деца и то от различни жени. „Тежко е. Никога не съм си мислил, че животът ми може да се развие така. Но не си избираш съдбата и не можеш да я контролираш“, заявява Благой. Той среща подкрепата на своите родители, каквото и да направи. Те винаги застават зад гърба на своя син и никога не го критикуват.

Грешки

Благой винаги признава своите грешки, но това не му пречи да ги повтаря. Според него начинът му на живот – постоянните тренировки, лагери, отсъствието от вкъщи – е повлиял на семейния му живот. Но той не обича да се връща назад и гледа само напред. Георгиев се вижда до Златка Райкова и след 10 години.

Футболистът разкрива, че вече не е толкова суетен, колкото е бил като по-млад. Той признава, че вече спира с татуировките, но само след като напише „Благо Джуниър“ върху тялото си.

Благой споделя, че се притеснява от факта, че бебето им със Златка Райкова е родено без брак, но това скоро ще се промени - така той индиректно намекна, че предстои сватба в най-скоро време.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft