Джулиана Гани няма мира: силиконката за пореден път легна под ножа, ето какво ще си тунингова:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Джулиана Гани няма мира: силиконката за пореден път легна под ножа, ето какво ще си тунингова:
5520
Джулиана Гани няма мира: силиконката за пореден път легна под ножа, ето какво ще си тунингова:

Родната силиконка Джулиана Гани няма спирка - постянно коригира себе си в търсене на идеалната визия. Дамата не търпи несъвършенства по себе си и прибягва до скалпела всеки път, когато усети, че нещо я кара да се чувства дискомфортно.

Буквално преди дни се подложи на поредната пластика.

Пловдивчанката е коригирала отново носа си, понеже не останала доволна от интервенцията преди години. Интервенцията била направена в частна софийска болница при гръцкия доктор Георгиос Сарпецас. Лекарят направил на Гани ринопластика - корекция и реконструкция на формата на носа .

Джулиана Гани нос

След процедурата Джулиана релаксира в домашна обстановка и все още не се е показала, тъй като носът й е подут и облепен с марли. Запознати разказват, че тампоните са свалени и тя диша спокойно. Още десетина дни остават до пълното й въстановяване. Огнената дама пък няма търпение да заснеме първата си фотосесия с променения нос. Надяваме се този път да остане доволна от резултата и да не потретва.

Операцията стана причина силиконовото чудо да отложи бракоразводното дело с бившия си съпруг Станимир. Тя трябваше да се яви в Районния съд в Пловдив, за да получи разтрогване на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев, но делото беше отложено за 15 април, тъй като това е първото заседание и тя като ищца трябва да присъства лично, за да го финализират.

Джулиана Гани болница

Ответната страна също не е имала представител в съда. Бившият ѝ от 8 месеца не подписва бракоразводно дело и отказва да върне свободата на миската. Причината Гани да не се яви на делото е достатъчно уважителна - планираната операция на носа. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft