Дневен хороскоп за събота, 18 февруари-РИБИ Успешен печеливш ден, КОЗИРОГ Сполука и душевна пълнота

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Дневен хороскоп за събота, 18 февруари-РИБИ Успешен печеливш ден, КОЗИРОГ Сполука и душевна пълнота
46851
Дневен хороскоп за събота, 18 февруари-РИБИ Успешен печеливш ден, КОЗИРОГ    Сполука и душевна пълнота

Събота обещава да бъде един от приятните дни от тази седмица. За мнозина това означава заслужена почивка, която отдавна желят.

Други отново ще превърнат деня в работен, но в това няма нищо лошо щом това е желанието ви!

Дневен хороскоп ОВЕН 

Хубав ден за лични дела

            Събота е благоприятна за реализация  на  въпроси от  лично естество. Насочете се към такива, защото ангажименти с финанси или с делови задачи ще ви докарат много нерви. В делово отношение имате шанс за сполука, но само в случаите, когато пряко отговорни за всичко сте самите вие.      

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Напрежение, но и шанс за успех

            Този ден носи видимо напрежение за Телците. То ще е най-изразително за ангажименти от финансово естество, където едни от вас няма да достигнат до очаквано споразумение, а  други от знака ще успеят. Успех ще постигнат онези, които ще се насочат към обществени контакти. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Спокоен и ползотворен ден

            Достатъчно ползотворна, събота предоставя добър шанс  за реализация на всекидневни цели. Във всички случаи обаче тази дефиниция не се отнася до ангажименти  с финанси, а също така и до работа. Далеч по-добре е да поканите някой в дома си, да беседвате по интересуващите ви дела и въпроси.

Дневен хороскоп РАК 

Денят е добър за печалби

            Представителите на Рак ще насочат вниманието си към неотложни дела, за реализирането на които ще хвърлят доста енергия, но и постигнатият финансов еквивалент ще бъде удовлетворителен. Този е позитивният белег за деня. Някои ще предпочетат спокойствието и отмората.        

Дневен хороскоп ЛЪВ 

Изразителни трудности

            Огромен процент от представителите на Лъв са натрупали проблеми, разрешаването на които не търпи отлагане, а в момента събитията са почти неподвижни и упорито подчертават, че ситуацията може да се сравни с боксуване на едно място. След две седмици ще последва развръзка. 

Дневен хороскоп ДЕВА 

Мъчителни преживявания

            Неприятен ден, белязан с безпокойства, сърдечни преживявания и мъчителни мигове, които при мнозина се свързват с любовен проблем. За някои от Девите това състояние на нерви, напрежение и разстроена психика е предизвикано от видими затруднения, отнасящи се към работата.    

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 

Неудобства 

            Събота е свързана с неудобства за преобладаващата част от Везните. Ангажираните с професионални дела на работното си място ще влязат в остри конфликти с колеги, а действащите по задачите си в сферите на бизнеса ще водят крайно напрегнати разговори с партньори или съдружници. Тук може да последват ярки неприятности, които силно ще ви навредят.

Дневен хороскоп СКОРПИОН 

Не влизайте в конфликти

            Ярката емоционалност е характерна за Скорпионите в събота. В случаите, където тя е положителна – а те явно ще са малко, ще е добре, но за преобладаващата част от зодията ситуацията е противоположна. Очертават се конфликти с партньори, проблеми с влиятелни хора и много нерви.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Негативна емоционалност

            За преобладаващата част от  Стрелците се очертава труден и напрегнат ден, характерен със засилена негативна емоционалност и вътрешна нестабилност. Част от представителите на зодията обаче ще се радват на успешен и плодотворен ден при осъществяване на деловите се цели.        

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 

 Сполука и душевна пълнота

            Събота е чудесен ден, свързан с успешна реализация на делови ангажименти, с ползотворни преговори, които със сигурност разкриват нови възможности от професионално естество. Денят предоставя условия за благоприятно развитие на интересуващите ви събитията в бизнеса.        

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

  Труден ден

Голяма част от Водолеите са твърде недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави нервни. Реакциите на едни от вас са неочаквано остри, други отблъскват предложената  им помощ, а трета част от родените в зодията демонстрират подчертана двойственост и не се съобразяват с нищо.   

Дневен хороскоп РИБИ 

Успешен печеливш ден

            Активни и бързи в действията си, Рибите ще постигнат удовлетворителни резултати в делата си днес. Взаимоотношенията със семейния партньор или тези  с любовния, са хармонични и предизвикват усещане за уют. Неангажираните ще се отправят към близко място за отдих.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft