Днес е най-Мощното Новолуние на десетилетието: Вселената ще изпълни съкровените желания на ТРИ зодиакални знака!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Днес е най-Мощното Новолуние на десетилетието: Вселената ще изпълни съкровените желания на ТРИ зодиакални знака!
7195
Днес е най-Мощното Новолуние на десетилетието: Вселената ще изпълни съкровените желания на ТРИ зодиакални знака!

Случвало ли ви се е да погледнете привидно ясно нощно небе и да забележите, че Луната никъде не се вижда? Може да се изненадате от факта, че дори и Луната да се крие, тя все още върши своята магия с нашите души.

Вечерта без видима луна е новолуние и това е една от най-мощните фази на лунния цикъл. Толкова мощни, че това е най-подходящото време да започнете нещо ново, да посадите семената на нови намерения и да се освободите от миналото.

Има знаци на зодиака, за които влиянието на това Новолуние ще бъде най-доброто, защото за тях то ще се превърне в ново начало, което ще ги насочи направо към нещо красиво.

Това новолуние се провежда в хуманистичен, ориентиран към общността и ексцентричен Водолей и кара хората смело да изразяват мнението си, да разперят крилете си.

Става дума и за споделяне на богатството с другите, за противопоставяне срещу несправедливостта и работа за достойна кауза.

Как можете да направите разлика? Вярвате или не, положителният пример води само до повече положителни. Затова се дръж в съответствие със своите ценности и се бори за това, в което вярваш.

Образувайки квадратура с прибързан, независим и непредсказуем Уран, тази нова Луна иска да използвате всичко, което ви прави уникален човек.

Светът може да се опита да ви наложи някои ограничения и да ви принуди да се стремите към съвършенство - в общото му разбиране. Но вашите характеристики, „грапавост“ - това е, което ви прави уникални и силни.

И така, кои зодиакални знаци трябва да внимават, така че новолунието в знака на Водолей да не мине покрай тях, защото това им дава големи шансове?

Близнаци, можете да видите света по съвсем нов начин. Време е да се отдръпнете и да се насладите на гледката.

Имате склонност да се съсредоточавате върху най-малките детайли и да се съсредоточавате върху драмата, което наистина няма нищо общо с живота ви.

Помислете за голямата картина и се съсредоточете върху това как всички нейни фрагменти се подреждат заедно. Имате повече възможности, отколкото можете да преброите.

И това, в което вярвате, неизбежно ще се отрази на всеки аспект от живота ви. Изберете вярата в нещо, което ви вдъхновява, насърчава, подкрепя и в същото време морално ви успокоява.

Не се страхувайте да повярвате в себе си.

Везни, въображението ви оживява и достига огромни висоти. Огънят пламва и гори в душата ви.

Имате страхотни идеи, инстинктът да създавате и желанието да се забавлявате ясно се усеща. Вие сте тук, за да се насладите на живота?

Не забравяйте, че продължителността на нашето съществуване на земята е твърде кратка, за да го изразходваме за безпокойство, осъждане и сляпо спазване на правилата. Правете това, което ви кара да се чувствате живи.

Когато бяхте дете, никога не се интересувахте колко глупаво изглеждате и дали „трябва“ да направите нещо. Като дете сте живели в настоящия момент и се доверявате на инстинктите си.

Върнете се към детското си усещане за чудо, Везни!

Водолей, вие ставате нова и подобрена версия на себе си. Тласкаш се твърде много, Водолеи. Страстно мечтаете да бъдете най-уникалната, прогресивна и усъвършенствана версия на себе си.

Ето защо просто няма как да не предизвикате настоящото състояние на нещата.

Но не забравяйте да останете верни на своите убеждения, без значение как те се вписват в общата схема.

Тази страст обаче понякога може да се трансформира в страх да бъдете обикновени, което може да ви накара да отречете истинските си чувства. Да си себе си не означава да си обикновен. Всъщност това ви прави точно обратното.

Разпознавайки несъвършените части на вашата личност, вие само укрепвате самочувствието.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft