Днес Ивана е секс-символ, но на тази снимка от бала няма да я познаете (Снимка):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Днес Ивана е секс-символ, но на тази снимка от бала няма да я познаете (Снимка):
5778
Източник: hotnews.bg
Днес Ивана е секс-символ, но на тази снимка от бала няма да я познаете (Снимка):

Ивана е всепризната красива и поддържана жена, пример не само в собствения си жанр, но и за много момичета у нас. Но това невинаги е било така - добрата визия е част от усилена работа върху себе си.

Най-доброто доказателство за горните думи е тази снимка от бала на кралицата на попфолка.

Ивана няма как да забрави абитуриентската си вечер , пише "Марица". Всяка година през май пее на балове, които я връщат във времето, когато и тя е чула последния училищен звънец. „За Айтос, в който съм родена, абитуриентските бяха истински празник. Минаваше се през целия град, за да те огледат от всички страни, да коментират тоалета ти, да преценят дали кавалерът ти е с авторитет. Голям цирк беше“, спомня си певицата.

Ивана на бала си

Но някога баловете съвсем не са били пищните събития от днешни дни. Не всичко е било показност на тоалети, прически, скъпи коли... Дори фризурите и гримът нямали значението, което младите им придават сега. Баловете не били тип „сватба“, а се изразявали в кратка почерпка у дома с роднините. „Купихме роклята в последния момент. Нямаше голям избор. А и попфолкът не съществуваше - нямаше откъде момичетата да копират модели“, смее се Ивана, която блеснала в синьозелена рокля с миди дължина. Не била съвсем по мярка, а и подплънките идвали възшироки. Прическата пък била на косъм от провал. "Подстригах се и се накъдрих, но не постигнах търсения ефект. Приличах по-скоро на леля ми от 20-те години, отколкото на модна икона", шегува се певицата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft