До края на месеца няколко щастливи зодии ще се напълнят с пари!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
До края на месеца няколко щастливи зодии ще се напълнят с пари!
2461
До края на месеца няколко щастливи зодии ще се напълнят с пари!

Повечето зодии въпреки кризата ще успеят да подобрят финансовото си състояние и да се издигнат в обществото. 3 зодии обаче ще имат този шанс още през месец април.

За тях парите ще потекат направо като реки през втория пролетен месец. 

Ето ги и щастливците:  

Рак

Раците няма да загубят работата си. Нещо повече - според звездите те ще увеличат значително паричните си запаси и ще станат много по-независими. Съществува вероятност тенденцията да трупат пари да се превърне в алчност.  

Ракът е семеен знак. За него е много важно семейството да има солидна основа. Затова много представители на тази зодия ще започнат да трупат средства и да търсят допълнителни отдалечени доходи. И ще успеят да ги намерят. А приходите само ще се увеличават.

Дева

Девите обикновено нямат проблеми с парите, защото са много практични и рационални. Те мислят логично и са способни да предусещат добрите сделки.

През този месец ги очакват бизнес партньорства, които ще им позволят значително да подобрят материалното си състояние.  Ще могат да използват чара си за постигане на користни цели. И парите буквално ще се залепят за тях.  

Скорпион

Гответе се за финансови постъпления! При това парите ще завалят напълно случайно. 

Положението на звездите за вас е такова, че няма да е нужно да се притеснявате твърде много, за да печелите повече. През април дори няма да забележите, че всички останали около вас имат проблеми с финансите, защото при вас всичко ще е ОК.

В същото време ще изглеждате като откъснати от реалността - в стремежа си към богатство, комфорт и разкош, ще се проявят  непостоянството и странния ви вкус.

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft