Думите на Баба Ванга за коронавируса стреснаха англичаните

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Думите на Баба Ванга за коронавируса стреснаха англичаните
13271
Източник: dariknews.bg
Думите на Баба Ванга за коронавируса стреснаха англичаните

С коронавирус се оказаха и хиляди британци. Въпреки че в Обединеното кралство се въздържат от по-крути мерки заради ситуацията, пандемията плаши местните жители.

Те, подобно на българите, тръгнаха да се презапасяват с хранителни продукти. H2O


 
Именно в тези дни те отправиха поглед към... България. Британският таблоид "Daily Star" разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г., което се появи в профила не на кого да е, а на легендата в художествената гимнастика Нешка Робева. Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:
 
Както се знае, Нешка Робева и баба Ванга бяха близки и треньорката посещаваше често пророчицата в Рупите. Британците наричат баба Ванга "балканският Нострадамус" и припомят, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.
 
"Нешке, ще ни гази короната", казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева, която тогава не си давала сметка и не разбирала какво ѝ казва пророчицата. Дори си помислила, че отново ще бъдем под короната на руската опека. Уви, Нешка Робева не разкрива дали ѝ е било казано повече, като например кога ще свърши всичко това, но пожелава да минем леко.
 
Британският таблоид припомня, че пророчествата на Ванга за 2020 г. са доста тъмни - тя е предрекла убийство след покушение на Владимир Путин, както и мозъчен тумор на Доналд Тръмп. От британската редакция смятат още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали.
 
От друга страна обаче неведнъж роднини на Ванга са споделяли, че писанията от нейно име са измислици, тъй като тя никога не е говорила с такава конкретика.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft