Дъщерята на Силва Зурлева със силни думи за майка си-Ти ми показа целия свят

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Дъщерята на Силва Зурлева със силни думи за майка си-Ти ми показа целия свят
5071
Дъщерята на Силва Зурлева със силни думи за майка си-Ти ми показа целия свят

В понеделник близки и приятели изпратиха с бели рози нелепо издъхналата Силва Зурлева, която бе бивш член на борда на директорите на NOVA.

Журналистката издъхна след като падна по стълбите в къщата си в село Ковачевица часове след настъпването на 2020 година. Часове след погребението на Зурлева дъщеря й – Мила, сподели трогателни думи за покойната си майка,

Това тя направи чрез статус в личния си фейсбук профил.

Ето какво написа Мила Зурлева за трагедията, сполетяла семейството й:

„Маме, обичам те безкрайно, завинаги, че и след това!!!  Благодаря ти за всички безсънни нощи, за всяка ласка, обич, внимание, разбиране и още хиляди неща, които само една майчица, която обича с цялото си сърце и душа, може да направи за дъщеря си. Ти ме възпита да бъда искрена, истинска и с добро сърце. От теб научих какво е да се раздаваш за всички без да искаш благодарност. Ти ми показа целия свят и ме научи на “две и двеста”.

Преди 12 години на връх Коледа ми обеща и написа “ние с теб ще се разделим само, когато Той (Господ) реши да ме вземе при себе си...”. Този ден настъпи на 01.01.2020 година по най-нелепия начин, но, мамо, аз знам, че ще бъдем отново заедно, просто не сега.

Поклон пред Човека, който помогна на много българи да живеят, даде надежда на дечица в нужда и всичко това без да очаква нищо в замяна. Благодаря на стотиците хора, които дойдоха от различни краища на България и чужбина, за да изпратим теб, мамо - една истински достойна българка“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft