Д-р Неделя Щонова отказала брак на милионер и живот в 5-звезден лукс! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Д-р Неделя Щонова отказала брак на милионер и живот в 5-звезден лукс! (Снимки):
67305
Източник: pik.bg
Д-р Неделя Щонова отказала брак на милионер и живот в 5-звезден лукс! (Снимки):

Днес д-р Неделя Щонова е едно от най-любимите ни лица от екрана. Красивата дипломирана докторка всяка седмица дава ценни съвети на зрителите, а самата тя е пример за здравословен и физически активен начин на живот.

Но едва ли подозирате, че грациозната д-р Щонова е имала шанс да живее живот на милионерка не къде да е, а далеч зад Океана!

Днес Неделя нямаше да радва мъжката телевизионна аудитория, ако преди години животът на милионерска съпруга я бе изкушил. Чаровната докторка е била пред брак с американски богаташ , но за негово изумление избягала от 5-звезден лукс, за да се върне в родината си, предават от ПИК.

Неделя Щонова

В плен на сексапила на д-р Щонова попаднал янки по време на специализацията й във Висше училище по медицински науки "Уайл Корнел" в Ню Йорк. Тогава тя била на 26 години. "Можех да се омъжа за милионер. Трябваше да остана в Америка. Щях да живея в къща с 9 стаи, в двора имаше три далматинеца и езеро с два лебеда. По сценарий се предвиждаше да тичам из околността с разперени, безделни ръце и да дремя в пристанището на тази "луксозна сполука". Концерти, лакирани каляски, кина, обяди. Щях да играя тенис по цял ден и да свиря на пиано "Фантазия в две части" от Бах. Но не беше и не е моето нещо това. Сама да пъхна дулото на този безсмислен живот, в дясното си ухо?! Изпълнена с нежелание да се гръмна с подобна нелепост, аз се прибрах в България", призна д-р Щонова.

С днешна дата тя никак не съжалява за решението си да зареже каляските и безделието, което можел да й подсигури американският й съпруг. Освен, че е телевизионна звезди, онзи ден докторката получи награда от Българската академия на науките. Отличието "Медии и социално отговорно поведение в условията на глобална пандемия", част от шестото издание на Националните Медицински награди 2020, ѝ връчи академик Богдан Петрунов.

д-р Щонова

"Ние сме продукт на изборите, който правим. Това е. Искам да давам на хората. Искам да привнасям смисъл, знания и светлина в разрешаването на проблемите. Понякога успявам, друг път не успявам. Затова и самата аз не спирам да търся познанието. Затова написах и защитих докторска дисертация. Просто се чувствам добре, когато правя смислени неща. За другите хора. Искам да помагам. За мен, за мира в моя ум и сърце, щастието е в труда, в даването, в помагането. Обичам работата си, обожавам я!", добяви любимата тв докторка на зрителите. Иначе, след отказания брак на американския милионер, в личен план днес д-р Щонова е щастливо омъжена за своя съпруг - архитект Валентин Маринов. 

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft