Есенната колекция обувки на Christian Louboutin за 2011

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Обувки
Есенната колекция обувки на Christian Louboutin за 2011
7290
Есенната колекция обувки на Christian Louboutin за 2011

Модата никога не може напълно да бъде изолирана от изкуството. Новата есенна колекция на Christian Louboutin за 2011 е идеалният пример, за това как да се открие най-добрия контекст, който да вдъхне живот на хипнотизиращата колекция от аксесоари, чрез най-впечатляващите картини в историята.

Сътрудничеството на Christian Louboutin с фотографа Питър Липман  увековечи най-бляскавата колекция от аксесоари, правена някога от модното гуру.

Тези, които са добре запознати с работата на този изключителен дизайнер, знаят колко важно е за него да намери тема за вдъхновение за всяка своя нова колекция.

Новата есенна колекция обувки на Christian Louboutin за 2011 предостави на всички модни фенове класическа интерпретация на градския шик. Седемте портрета включват по един чифт изискан и бляскав чифт обувки , които се типични за дизайнера.

 

 

 

 

Ултра популярната марка обувки реши да подчертае своята нова модна линия с портрети, създадени от най-впечатляващите художници от Ренесанса и да преоткрие модерното тълкуване в тях. Различните личности разкриват малки детайли от вдъхновението на всеки един от моделите. Емблематичните обувки с червени подметки са представени по невероятен начин в цялата композиция от портрети. Модата наистина е една от постоянно развиващите се форми на съвременното изкуство. Тези, които са любители на старите творения на Christian Louboutin, ще бъдат наистина развалнувани от новата бляскава колекция на дизайнера, акцентираща върху детайлите от змийска кожа и шипове.

 

 

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft