Ето защо мъжете обичат по-възрастните жени

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Ето защо мъжете обичат по-възрастните жени
5312
Ето защо мъжете обичат по-възрастните жени

Схващането, че мъжете се нуждаят от млади момичета с външност на супермодел, е в миналото. Все по-често представителите на силния пол предпочитат по-възрастни и зрели жени.

Каква е причината за това? С какво тези дами са по-привлекателни от младите и красиви момичета?

Като начало е крайно време да спрем да възприемаме мъжете като самци, които обичат само с очите си.

Никой не оспорва факта, че едно младо момиче с красиво лице и дълги крака е изключително приятна гледка, но на съвременния мъж му трябва нещо повече.

И така, какви са предимствата на по-възрастна жена?

На първо място, с възрастта при жените "синдромът на принцесата", когато целият свят, включително и мъжете, се въртят около нея, преминава. Те започват да разбират както своите желания, така и тези на половинката си, възможностите си, потребностите си и слабите си места. Уважават ги и ги приемат. 

На второ място, те има своя кръг от интереси и грижи. Мъжът вече не е целия им свят. Което означава, че те вече нямат нужда от 24-часовото му присъствие живота си.

Те обичат и ценят свободата си, без да ограничават свободата и хобитата на партньора си.И никога няма да засипят любимия си със стотици съобщения, ако случайно закъснее - нещо, което силният пол наистина оценява.

На трето място - те са емоционално зрели. Манипулацията, истериите, скандалите и задушаващите грижи са присъщи за младите момичета.

По-възрастните дами не се поддават на провокации, остават спокойни и не хабят нервите си за глупости. Те знаят, че стресът се отразява неблагоприятно на външния вид - нещо, което не могат да си позволят! 

Със зрялата жена дори най-обикновеният разговор е интересен. Тя е видяла много, знае и разбира. И може да разговаря по всякакви теми. Но това не е най-важното!

Главното е, че тя знае как да слуша и слуша. Мъжете, както и жените, понякога също трябва да разговарят, да споделят своите съмнения и преживявания. А с такава жена те могат да си го позволят. Това качество е особено ценено от представителите на силния пол. 

Зрелите дами не се стремят да ощастливят своя избраник с появата на наследник. По правило до тази възраст те вече са успели да родят и отгледат децата си. Сега те искат да "живеят за себе си" и ценят всеки миг, наслаждавайки се на живота.

Много мъже, независимо от възрастта, не са готови да станат бащи по чужда инициатива. Те искат сами да вземе това важно решение. 

И шеста, но не и последна по важност причина, която все по-често кара мъжете да предпочитат по-зрели жени, е меркантилността. Младите момичета имат нужда от "татко" спонсор. Възрастната жена вече е успяла да направи кариера и да си осигури комфортен живот.

Тя не се мести от квартира на квартира, защото има свой апартамент. И не се интересува от парите на партньора си. А мъжете обичат да глезят жени, които не молят и не изискват. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft