Ето какво каза проф. Чирков за пандемията: Всеки вирус може да се манипулира!

вход през zajenata.bg
За Жената
Ето какво каза проф. Чирков за пандемията: Всеки вирус може да се манипулира!
5123
Ето какво каза проф. Чирков за пандемията: Всеки вирус може да се манипулира!

"Няма една, няма две гледни точки за епидемията. През 1918 г.

по време на Първата световна война 52 млн. души са умрели от грип. А от въоръжените борби умрелите бяха 21 млн. души. Как е възможно да не може при толкова много научни институти сега и електроника да разберат какъв е този вирус. Как е възможно един Робърт Кох  през 1891 г. да открие туберколина против туберколозата, а сега ние да не можем да разчетем какъв е този вирус". Това каза в ефира на Би Ти Ви световноизвестният  кардиохирург проф. Александър Чирков."Има много различни вируси. И те могат да се направят агресивни. Един вирус може да се манипулира със специални съставки. Всеки вирус иска белтък, това е доказано. Как е започнал този белтък е голяма история. Представете си една страна, когато закъса тотално, като да речем Китай.  Америка също страда икономически. Може  да се манипулира вирусът и да го направят агресивен. Не се знае от какво са умрели тези, за които сега говорим че са от коронавирус.

Чрез този манипулиран вирус, докато мине тази форма на тези икономики, които потъват надолу, с посредничество на други слаби страни, да се създаде паника, каквато има сега - да се затворят заведенията, да не можеш да изпие едно кафе с приятел", каза проф. Чирков. 

Лекарите ни трябва да получат нови знания, според проф. Чирков. "Когато дойдох тук през 1940 г.  организирах такава медицина, че хората да се обучават непрекъснато. Събирах ги всеки петък. А някой, който сега е станал лекар, гледа да си вземе парите и да си ходи", поясни той. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft