Ето какво ще плащат британците на САЩ заради бебето на Меган и Хари:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето какво ще плащат британците на САЩ заради бебето на Меган и Хари:
2852
Източник: lifestyle.bg
Ето какво ще плащат британците на САЩ заради бебето на Меган и Хари:

Датата, която всички британци очакват с нетърпение е краят на април - тогава ще се роди най-пресният престолонаследник на короната - очакваното бебе на Меган и Хари. Малкият принц (или принцеса) е седми подред за престола, но ще има и една друга важна особеност - американско гражданство.

Меган Маркъл

Дали това е предимство - преценете сами. Както гласи поговорката, единствените сигурни неща в този живот са смъртта и данъците.

Под това правило попадат дори членовете на кралския двор. Оказва се, че и счетоводителите на двореца, а и данъкоплатците във Великобритания се вълнуват от раждането на наследника на Хари и Меган и заради една малко странна причина - колко ще трябва да плати короната на американската данъчна система.

Като граждани на САЩ, Меган и бебето й са длъжни да плащат данъци на държавата. Данъчното облагане в Америка е такова, че всеки е длъжник, щом има гражданство, дори и да не живее там от години. Или пък никога да не е живял там, но да е наследник на американка, какъвто ще е случаят с новороденото, което цял свят очаква с нетърпение. Това е първият подобен случай в британския кралски двор и - очаквано, води до лека суматоха какво ще се случи и по колко ще трябва да плащат всяка година.

Меган и Хари

Американските власти имат право да инспектират и отчитат богатството както на Меган, така и на детето й, и да го облагат с обичайните за всички граждани такси, обяснява CNN. 
Въпросът е доста деликатен, защото в годишната си данъчна декларация херцогинята на Съсекс трябва да декларира всички големи суми, както и всички движими и недвижими имущества, които притежава. И само като се замислим за скъпите й бижута и новия им дом с принц Хари, май сметките ще излязат доста солени... 

Има и възможност Меган да се спаси от лапите на данъчните, като за целта се откаже от американското си гражданство и да прегърне британското. Но наследникът й ще няма как да направи същото преди навършване на пълнолетие. 
Затова кралицата и останалите трябва много да внимават какво подаряват на детето, за да не трябва след това да се бърка надълбоко в хазната на кралския двор. Според запознати обаче, новото кралско бебе автоматично ще наследи акции, които няма как да останат необлагаеми за години наред.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft