Ето как всъщност изглежда тялото ви! Всичко, което е било скрито от очите ни, става ясно

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Ето как всъщност изглежда тялото ви! Всичко, което е било скрито от очите ни, става ясно
407883
Ето как всъщност изглежда тялото ви! Всичко, което е било скрито от очите ни, става ясно

През 1997 г. Александър Циарас започва работа по «TheVisualMD» мащабен проект. Крайният резултат на това е да бъде пълна 3D-визуализация на човешкото тяло .

В основата на това е актуална информация за нашето тяло, получена чрез използване на всички възможни средства за медицински изображения. Допълнителни точки за «TheVisualMD» използват данни от електронна микроскопия и компютърна диагностика.

Самият Циарас за постиженията си често се нарича "цифров Леонардо да Винчи". Произведенията на този художник, учен и изобретател се появиха на корицата на «Дискавъри», «New York Times Magazine» и «Живот». Снимки на Александър многократно получиха престижни награди.

Маестрото от най-ранна възраст е любители на медицината, по-специално структурата на човешкото тяло. Също така е изключително талантлив математик и физик. Изобретяването иновативни лещи и микроскоп, Александър е бил в състояние да направи едно невероятно яйце картина и разработва женски ембрион вътре в тялото.

През 1989 г.

един талантлив художник разпознава бъдещите възможности на компютърната графика. След това той започва да се развива със свои собствени програми за улесняване на работата си. С финансирането на научни изследвания Циарас ангажира световноизвестната организация на НАСА.

Подробна и реалистична картина на това, което се намира под човешката кожа, размива границите между науката и изкуството. Снимки на Александър представя галерия на чудесата. Показателно е, анатомични подробности в тази карта не плашат, а по-скоро заслепяват зрителя.

Един от проектите на Александър е научно-популярният филм "От зачеването до раждането." Част от него можете да видите по-долу. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft