Ето как да разберете, че губите мазнини, а не само излишна течност: 5 признака

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Ето как да разберете, че губите мазнини, а не само излишна течност: 5 признака
4967
Ето как да разберете, че губите мазнини, а не само излишна течност: 5 признака

Ето как да разберете, че губите мазнини, а не само излишна течност: 5 признака 

Можете да отслабнете, но това не означава, че губите мазнини, а не просто губите килограмите на водата ...

Когато това се случи, можете да видите, че везните бързо се движат напред-назад между увеличаване на теглото и загуба на тегло. Опитът да разберете дали наистина се приближавате към вашата цел може да бъде разочароващо преживяване.

5 признака, че губите мазнини, а не само излишна вода

За щастие има някои съвети и трикове, за да разберете дали губите излишна мазнина или просто отслабвате от загуба на вода.

1. Наблюдавайте теглото си.
Ако загубите няколко килограма на нощ, това е теглото на водата. Истинското тегло на мазнините не може да се загуби за една нощ. Тялото ви може да се отърве от до 2,5 кг вода на ден.

2.

Отслабването ви е стабилно.
Теглото на водата има тенденция да се колебае. Ако сте загубили 2 килограма на нощ и след това ги спечелите отново в края на деня, тогава тялото ви просто задържа излишната течност в него. Реалната загуба на тегло е по-стабилна и ще покаже колебания само в грамове, вместо в големи количества.

Опитайте да се претегляте сутрин веднага след сутрешно посещение на тоалетна, преди закуска. Това ще покаже по-точно число по отношение на реалната ви загуба на тегло.

3. Чувствате се по-енергични

С отслабването, включително мазнините, а не само водата, идва и повече енергия. Ако загубите реално тегло, а не само теглото на водата, ще почувствате експлозивна енергия и продължителността на тази енергия ще се увеличи значително.

Тъй като теглото на водата е само колебанието на водата в тялото ви, а не на мазнините, няма да почувствате значителна промяна в енергийното си ниво. Когато започне реалната загуба на тегло, определено ще се почувствате по-енергични.

 

4. Чувствате се по-силни.
„Колебанията в теглото на водата няма да повлияят на способността ви да изпълнявате физически задачи. След като започнете да губите истинско тегло на мазнини, ще откриете, че можете да останете активни за по-дълги периоди от време.

Силата идва по няколко начина. И след като наистина започнете да отслабвате, ще намерите сила там, където най-малко го очаквате. Задачи, които като че ли отнемат много от вашата сила и енергия, ще се изпълнявате по-лесно и по-бързо. Например качване по стълби или бягане.

 

5. Дрехите ви са станали големи за вас.

Ако започнете да губите истинско тегло, веднага ще го забележите по дрехите си. Това е най-добрият показател, че отслабването не е теглото на водата.

Съхранявайте фотографски дневник за напредъка си, за да можете да погледнете назад месеци и седмици и да видите разликата, която се вижда в началото, средата и края на фантастичното ви пътуване за отслабване. Успех!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft