Ето кого реши да съди Виктория от Ергенът след предаването и кого обвини за уволнението си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Ето кого реши да съди Виктория от Ергенът след предаването и кого обвини за уволнението си
27478
Ето кого реши да съди Виктория от Ергенът след предаването и кого обвини за уволнението си

Виктория Асенова определено бе от колоритните участнички в третия сезон на „Ергенът“. Тя отпадна от надпреварата за сърцето на Алек, но това не значи, че ще бъде забравена бързо.

Оказва се, че брюнетката е в епицентъра на бурята, макар и извън имението, на родна територия. От днес, 22 април, Виктория вече не е част от екипа на Българския футболен съюз. Ето как коментира това Асенова в ефира на „Преди обед“.

Какъв е мотивът за уволнението от БФС

„Уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво. Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподпише договорът. Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС. Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстранение. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо.“, призна Виктория.

„Работата ми беше приоритет номер 1 в живота ми и сега по този несправедлив начин аз да съм отстранена заради хора, които нямат отношения към ръководството, малко не е сериозно.“, допълни Виктория в подкаста „Надкаст“.

За отношенията ѝ с Алек

„Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек. Ако кажа, че не са се появявали мъже, ще излъжа, но просто аз не давам шанс, защото все още си мисля за моментитите, които имах в "Ергенът". С Алек се разбирахме много добре. Той осъзнаваше, че някъде с действията си ме е разочаровал и даде шанс на простотията и глупостта.“

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft