Ето колко пари дава Софка на Гринго за джобни всеки ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето колко пари дава Софка на Гринго за джобни всеки ден
7216
Ето колко пари дава Софка на Гринго за джобни всеки ден
Певицата Софи Маринова дава всеки ден по 100 лв. на съпруга си Гринго, според „Уикенд“.
Ромският мачо, с когото певицата успя да сключи брак и да се разведе едва за шест месеца, пак е на издръжката на певицата – отбелязва изданието. За тази половин година ромските панаири и насилието бяха в излишък.

В замяна, от дъжд на вятър, Гринго пак влизал в ролята на неин шофьор. Мургавият здравеняк извозвал Софка до заведенията, където тя имала участия и след това я прибирал.

„Софи му дава по малко пари всеки ден, защото Гринго беше силно пристрастен към хазарта. Залагаше на футболни мачове, дърпаше ръчките на ротативките и ходеше по казина. Страхува се да не профука парите й и да натрупа комарджийски дългове“ – одумват любимия мъж на певицата във фолк средите.

След като се събра с Гринго, Софи Маринова спря да издържа цялата си многолюдна рода от Етрополе. Тя заявила на тримата си братя и снахите си, че им спира кранчето, защото има свое семейство, пък и синът й Лоренцо вече се нуждаел от повече пари. Това довело до сериозни панаири във фамилията, а родствениците на гласовитата звезда я нарекли „неблагодарница“ – отбелязва в заключение изданието.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft