Жена намери в килера на свекърва си повече от 100 снимки от сватбата на сина си, но на никоя от тях не беше булката-Ето какво последва!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Жена намери в килера на свекърва си повече от 100 снимки от сватбата на сина си, но на никоя от тях не беше булката-Ето какво последва!
5187
Жена намери в килера на свекърва си повече от 100 снимки от сватбата на сина си, но на никоя от тях не беше булката-Ето какво последва!

След сватбата Ана се премести в апартамента на свекърва си, където съпругът й живееше преди това. Живееха заедно осем години, нещата вървяха добре - и двамата работеха и можеха дълго време да си купят собствен апартамент, но съпругът ми не искаше да чуе за оставянето на майка ми сама.

Той беше единственото дете на тъщата, съпругът й, бащата на Олег, починал, когато момчето било на девет. Оттогава Олег решил, че ще е глава на семейството и трябвало сам да се грижи и защитава майка си.

Ана уважавала чувствата на Олег, но вярвала, че когато свикне с мисълта, че сега семейството му е тя, той ще позволи на майка си да живее живота им и ще насочи всички грижи към жена си. Но времето минавало и единственото „истинско“ семейство за него все още била майка му. И Анна все повече усещала, че за Олег тя е просто начин да се почувства като пълноценен мъж. Той дори не искал да има деца само защото „те ще вдигат шум и ще дразнят мама“.

С ума си Анна отдавна знаела, че трябва да напусне Олег и майка му, но със сърцето си обичала съпруга си и не искала да го напусне. Но един ден, благодарение на абсурден инцидент, Ана все пак трябвало да сложи край.

Тя, както обикновено, чистела апартамента, когато видяла, че чекмеджето на един от шкафовете не било плътно затворено. Опитвайки се да го плъзне, Ана усетила, че нещо пречи и отворила чекмеджето. В кутията имало подпухнала хартиена торбичка с надпис „Сватбата на сина ми“. Заинтигувана, Анна отворила пакета и след като изляла снимките на дивана, започнала да ги разглежда. Пред нея били разпръснати повече от сто снимки, но след като разгледала няколко от тях, с ужас започнала  неистово да рови в тях. Те наистина заснели сватбата си с Олег, но на никоя от тях не била Ана. Снимките били направени така, че булката просто да не се вижда, на други снимки тя била премахната с помощта на Photoshop.

Анна била в шок, сложила снимките в чантата си и след вечеря ги сложила пред Олег.

- Какво е това!? Тя изсъскала вбесена

Но Олег, след като разгледал няколко снимки, само се засмял и предложил да не обръща внимание на странностите на майка му. Когато Анна се опитала да попита свекърва си за това, Олег ѝ изкрещял и ѝ забранил да „досажда на майка му с глупави неща“.

На сутринта Ана си събрала багажа и си тръгнала.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft